ortooxacell kiss2022.gif Flax

Flacăra poate reveni pe podium. Pucioasa joacă acasă. Le urăm succes!

Flacăra Moreni se pregătește de un nou meci în campionat. Băieții lui „Pară” se vor duela vineri, 8 noiembrie, cu Voluntari 2, într-un meci programat la Moreni, de la ora 14:00. După 11 confruntări, morenarii au acumulat 20 de puncte și sunt situați pe locul 4, la doar două puncte de liderul Progresul Spartac, cu care au remizat (2-2), în etapa trecută. Ilfovenii de la Voluntari 2 sunt situați pe locul 10, cu 14 puncte, fiind o echipă imprevizibilă, care a marcat mai mult decât Flacăra, 26 de goluri, primind însă foarte multe goluri, 30, doar Tractorul Cetate având mai multe goluri încasate din toată seria.

Meci interesant în aceeași etapă!

Deși e greu de crezut că Spartac se poate încurca acasă cu Astra 2, echipă de pe locul 12 (10 pct), Flacăra are șanse mari de a urca în clasament (20 pct), în cazul unei victorii, având în vedere că ocupantele locurilor 2 și 3 au meci direct, Slatina (22 pct) jucând acasă cu Universitatea Craiova 2 (21 pct).

Cealaltă echipă dâmbovițeană, ASFC Pucioasa, situată pe penultimul loc al clasamentului, cu 8 puncte, va întâlni pe „Patrana” pe Olimpic Cetate Râșnov, ocupanta locului 6 (17 pct).

Nu ne rămâne decât să urmărim această etapă interesantă a Ligii a 3-a, seria 3, urându-le succes formațiilor ce ne reprezintă județul la acest nivel.

Având în vedere că vom avea alegeri prezidențiale, meciurile programate duminică, în ligile 5 și 6, se vor disputa sâmbătă, la aceleași ore, conform AJF Dâmbovița.

 

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media