PMP Dâmbovița: “Europa nu o mai recunoaşte ca reprezentant al României pe Viorica Dăncilă”

 (P) Prin respingerea definitivă a Rovanei Plumb în Comisia JURI, Parlamentul European a transmis două semnale cât se poate de clare: Valorile şi principiile nu se negociază ca la tarabă aşa cum, de bună seamă, văzuse Viorica la Videle. Europa nu o mai recunoaşte ca reprezentant al României pe Viorica Dăncilă. Europarlamentarii ştiu foarte bine că Viorica Dăncilă mai are viaţă scurtă în fruntea Guvernului român.

Dacă prima dată am asistat la un vot de blam împotriva unui candidat foarte prost, precum Plumb, acum, după multe insistenţe, a primit ceea ce merita şi Dăncilă. Încep astfel cele mai negre două săptămâni din viaţa politică a urmaşei lui Dragnea. Dacă partidele de Opoziţie înţeleg importanţa momentului, ar putea fi chiar începutul sfârşitului pentru PSD, principala frână în calea dezvoltării ţării în ultimii 30 de ani.

Ieşirea din această situaţie se poate face prin demiterea Guvernului în urma moţiunii de cenzură şi nominalizarea unui nou Comisar european din partea României de viitorul Executiv. După cele două sforţări cu Plumb, madam Dăncilă nu mai are niciun fel de legitimitate să facă o nouă propunere din partea României .

PRESEDINTE PMP

 FILIALA DAMBOVITA

LILIANA NITU


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro