Gol de generic înscris de Pițian! Chindia – remiză cu Gaz Metan

Chindia obține un punct după remiza cu Gaz Metan Mediaș, în meciul care tocmai s-a încheiat la Ploiești. Pentru echipa noastră a marcat Pițian, în minutul 86, cu o superbă lovitură de cap la vinclu, pe colțul lung, la centrarea lui Cherchez. Târgoviștenii au fost conduși din minutul 64, prin reușita lui Buș, dar Chindia nu a cedat și a căutat să înscrie, chiar să câștige cele 3 puncte, în ultimele minute ale jocului, încurajați de cei din tribune. Din păcate nu am putut obține decât o remiză, în jocul care a fost dominat în cea mai mare parte a sa, de oaspeți. Deși a gafat la faza din care a ieșit golul Gazului, Aioani a avut o intervenție foarte importantă, în ultima fază a meciului, în care oaspeții puteau lua toate cele 3 puncte, într-un atac rapid, cu superioritate. Tânărul portar rămâne o piesă importantă din echipa noastră! În urma acestui rezultat, Chindia rămâne pe locul 11, cu 16 puncte acumulate, la doar o victorie distanță de play-off.

Componența echipei noastre:

Aioani / Martac, Benga, Pițian, Dumitrașcu / Bic, L. Mihai (Rață ’60) / Yameogo, Cherchez, Dumiter (Neguț ’80) / Voduț (Burlacu ’69). Antrenor: Viorel Moldovan.

Deși ne așteaptă o serie de jocuri extrem de interesante, trebuie să păstrăm forma bună, în care să înscriem meci de meci, să continuăm să adunăm puncte! Hai Chindia!

BMG

Foto: Marius Ionel

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro