Gabriel Sandu Dănuț “Gambă” lasă primăria pentru deputație

Primarul comunei Voinești, Gabriel Sandu Dănuț “Gambă”, pleacă în Parlamentul României. Acesta va prelua mandatul ce va fi vacantat prin alegerea Rovanei Plumb ca europarlamentar al partidului.

Ca urmare a alegerii ca membru în Parlamentul European, era firesc şi normal să intre în Parlamentul României, în Camera Deputaţilor, d-ul primar de la Voineşti, Sandu Dănuţ Gabriel care va primi mandatul de deputat în Parlamentul României, alături de colegii mei deputaţii Corneliu Ştefan, Claudia Gilia, Carmen Holban şi Titus Corlăţean, senator“, a declarat Rovana Plumb, președintele PSD Dâmbovița după ședința CEx.

Pe lista PSD pentru Camera Deputaților mai sunt Alin Manole, vicepreședintele CJD și Marian Țachiau, primarul comunei Braniștea.

Primarul Voineștiului postase în urma cu câtea zile un sondaj pe pagina sa de facebook. “Întreb și eu! Ce credeți ca este mai bine pentru locuitorii și comuna Voinești? Să merg deputat în Parlamentul României sau sa demisionez și sa rămân primar al comunei Voinești?” Opiniile au fost împărțite, deși mai mulți dintre cei care i-au adresat mesaje au optat pentru calitatea de edil. Gabriel Sandu Dănuț “Gambă” condce primăria Voinești din 2008.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro