Un deținut a fugit de la un punct de lucru din Băleni

  • Informare părăsire punct de lucru

 

                   Marți,  18.06.2019, în jurul orei  13:40, s-a constatat că deţinutul CARAMALAU ION, în vârstă de 30 de ani, condamnat definitiv la 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii  de furt, a părăsit un punct de lucru exterior.

                   Facem precizarea că acesta este clasificat în regim deschis și desfășura activități lucrative la un depozit de legume-fructe de pe raza localității Băleni, județul Dâmbovița.

                   În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmbovița, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Dâmbovița, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

                   De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanţele producerii evenimentului.

                   Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

                La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbracat cu un tricou alb cu imprimeuri, pantaloni de culoare neagră, și purta  pantofi sport de culoare neagră.

Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză,  apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Găești la numărul de telefon : 0245/ 710 254, 0744 65 61 39


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro