Fostul nostru coleg de breaslă, Ciprian Olteanu, vernisaj inedit la Grădina Botanică Bucov

Distribuie:

sursa foto facebook: Muzeul Județean de Științe ale Naturii Bucov

Ciprian Ștefan Olteanu, fost realizator de emisiuni la MDITv, pășește tot mai mult pe calea artei. Tânărul târgoviștean și-a expus pentru prima dată lucrările în 2017, surprinzând publicul cu modul în care a combinat elemente găsite în natură.

Recent, artistul a fost invitat la inaugurarea noii sere a Grădinii Botanice Bucov, o clădire complexă cu spații expoziționale dedicate plantelor exotice. “La intrarea în seră poate fi admirată expoziția temporară  în aer liber  “Frânturi de infinit”, realizată de artistul Ciprian Ștefan Olteanu. Cele 20 de piese confecționate din elemente naturale sunt expuse în zona exterioară a serei, pe aleea din zona dedicată cactușilor” au prezentat responsabilii Grădinii din județul vecin.

Expoziția aduce elemente din natură, elemente considerate moarte, distruse, fără nicio impresie adusă ochiului (crengi, buturugi, pietre…). În fața sufletului meu, aceste „oase ale naturii” mi-au apărut sub diverse forme imaginative, prinzând viață. Dragostea pentru natură m-a inspirat să le combin, creând, sper eu, un obiect care să bucure inima și ochiul privitorului, să îl apropie de sensul și profunzimea naturii”, își descrie Ciprian Ștefan Olteanu expoziția de la Bucov.

Expoziția “Frânturi de infinit”, realizată de artistul târgoviștean Ciprian Ștefan Olteanu poate fi admirată la Grădina Botanică Bucov.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro