DÂMBOVIȚA: Sute de angajați vor fi testați pentru depistarea eventualelor cazuri de COVID-19

COMUNICAT DE PRESĂ

Începând cu  data de 22 aprilie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a extins acţiunea de testare pentru depistarea COVID-19, a personalului din toate centrele rezidenţiale pentru persoane vârstnice din judeţul Dâmboviţa. În această primă etapă va fi testat personalul aflat în autoizolare preventivă la domiciliu, conform Ordonanţei militare numărul 8/2020. Pentru această  acţiune, au fost mobilizate mai multe echipe de specialişti din cadrul instituţiei noastre, care printr- un efort considerabil, până la acest moment, au reuşit să preleveze probe de la peste 200 de angajaţi ai acestor centre.

Precizăm că această acţiune a fost demarată în scopul prevenirii apariţiei unor focare iar  reluarea activităţii acestora, va fi permisă numai după obtinerea rezultatului negativ al probei recoltate.

D.S.P. Dâmboviţa supraveghează cu toată responsabilitatea  activitatea din aceste centre pentru batrâni, tinând cont de faptul că beneficiarii acestora reprezintă o categorie vulnerabilă şi totodată, monitorizează cu atenţie  evoluţia fiecărui caz îregistrat în judeţul nostru.

 

 

 

 

 

DIRECTOR EXECUTIV,                              COMP. RELAŢII PUBLICE,

Dr. Sorin STOICA                                         Cons. Marinela POPA


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro