DÂMBOVIȚA: Primarii PSD nu mai pot si cu sufletul în rai și cu… Au de ales între partid și dizidență

Președintele interimar PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, s-a întâlnit astăzi cu activul de partid al PSD Dâmbovița din zonele Titu și Găești. Au fost invitați primarii, președinții de organizație, consilierii locali, pentru primele discuții politice de la preluarea conducerii PSD Dâmbovița de către Plumb.

Întâlnirile au fost precedate, însă, sâmbătă seara, de o convocare a primarilor din zona Titu, la Braniștea, la o discuție cu Adrian Țuțuianu, fostul președinte al social democraților dâmbovițeni, exclus din partid după o încercare de puci la adresa lui Liviu Dragnea. Nu este prima înâlnire a senatorului cu primarii PSD într-o încercare a acestuia de a sabota actuala conducere cu care se află într-un conflict public, deschis, dar și în speranța că aceștia îl vor urma într-o eventuală înregimentare în altă formațiune politică. Chiar ieri în timpul întâlnirii de la Braniștea, Țuțuianu a postat pe facebook un atac la adresa lui Plumb și  a lui Oprea, “personaje toxice în jurul cărora pute” în accepțiunea senatorului. Rovana Plumb a refuzat, în repetate rânduri, să răspundă public atacurilor fostului coleg.

Plumb a vorbit, însă, la întâlnirile de astăzi despre unitate, în fața primarilor care aseară au participat la întâlnirea cu Țuțuianu: “Unitate este baza de la care plecăm“. În cadrul ședinței, aceasta a transmis fără echivoc că noua conducere nu va mai tolera ca membri de decizie din PSD să participe la acțiuni care au ca scop direct ruperea partidului. Așa că primarii au de ales între PSD, în realitatea actuală în care este condus de Rovana Plumb, și Adrian Țuțuianu, posibil viitor membru Pro România. La ieșirea de la întâlnirile de astăzi, a părut că majoritatea primarilor vor merge, totuși, pe mâna PSD, preferând “vrabia din mână”.

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro