DÂMBOVIȚA: Doi bărbați reținuți după ce au șters urmele unui accident petrecut pe DN 71

La data de 12 ianuarie a.c., pe drumul national 71, pe raza localitatii Doicesti, s-a produs un accident de circulatie in urma caruia un pasager din autoturism a suferit vatamari corporale usoare.

In urma activitatilor desfasurate, politistii de la Serviciul Rutier au stabilit ca autoturismul a fost condus de un barbat din Vulcana-Pandele care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si care nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a lovit un stalp din afara partii carosabile.

Dupa producerea evenimentului rutier, conducatorul auto, impreuna cu un pasager din autovehicul, ar fi modificat si sters urmele de la fata locului si ar fi parasit locul producerii accidentului rutier fara incuviintarea politiei.

In aceasta seara, politistii de la Serviciul Rutier au procedat la retinerea celor doi barbati, pentru 24 de ore, urmand ca maine, 14 ianuarie, sa fie prezentati in fata magistratilor pentru dispunerea de masuri preventive.

IPJ Dâmbovița

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro