Copiii l-au adus pe “tata gardianul” înapoi la Carabella! Ce îl face atât de iubit de către elevi (VIDEO)

  • “Nu m-am așteptat la aşa ceva!” Cam așa rezumă Valeriu unul din cele mai neobişnuite proteste organizate într-o şcoală târgovişteană.

Valeriu este gardian la Colegiul Naţional Carabella una din cele mai bune instituţii de învăţământ din judeţul Dâmboviţa. Luni, conducerea şcolii a decis să ceară înlocuirea sa, fiind considerat prea apropiat de copii. Decizia a fost contestată prin proteste de sute de elevi ai şcolii, iar după numai o zi, Valeriu s-a reîntors la post. Este prima dată în patru ani când nu m-au ascultat. Le-am spus să nu facă nimic. Şi fără mine, ei tot Carabella rămân, adică cei mai buni. Nu m-au ascultat. Nu m-am aşteptat la aşa ceva!”  ne-a spus Valeriu, aproape cu lacrimi în ochi. A fost copleşit de reacţia copiilor. “Acum 4 ani când am venit aici m-am gândit la un slogan ceva, cu care să îi îndemn ca să vină la şcoală cu drag şi să înveţe. Atunci am zis: Toţi pentru unul, unul pentru toţi. Am văzut hastagul acesta când au protestat. Am fost foarte emoţionat. Nu m-am aşteptat!

Valeriu nu ştie ce se va întâmpla pe viitor. E clar că victoria copiilor e una de etapă, nefiind văzută cu ochi buni de conducerea şcolii. Cu toate acestea, elevii de la Carabella au învăţat că uniţi pot schimba lucruri. A fost “examenul” unui îndemn pe care îl aud de 4 ani, la intrarea pe poarta şcolii: Toţi pentru unul, unul pentru toţi. 


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro