Chindia Târgoviște în fața meciului cu numărul 10, pe terenul unui adversar incomod. Succes, băieți!

 

Chindia se va deplasa la Botoșani pentru meciul din cadrul etapei a 10-a a campionatului Ligii 1, ediția 2019-2020. Aflată pe un loc retrogradabil, 13/14, cu doar 6 puncte acumulate în 9 meciuri, echipa târgovișteană are o misiune grea în jocul programat duminică, 22 septembrie, de la ora 17:30. Aceeași misiune care se va extinde până la sfârșitul sezonului, având în vedere lotul subțire de care dispune Viorel Moldovan, mai ales dacă nu va fi întărit considerabil în pauza competițională. “Leii” Chindiei nu pot lupta singuri, din moment ce achizițiile nu au confirmat…

Pe la stadion nu se mai mișcă nimic, existând zvonuri că nu s-a obținut avizul pentru drumul de acces de pe lângă Casa Armatei sau cealaltă variantă, pe strada Nicolae Dobrin, prin spatele fostului sediu al Pompierilor, din moment ce pe strada Coconilor nu se poate face acces cu autocare, acolo existând o parte din istoria Cetății, Poarta Vânătorilor Domnești, care, făcând o paranteză, a fost inclusă în Programul Național de Restaurare Etapa II -Urgențe și Priorități 2018, fără a fi consolidată nici în ziua de azi, deși primise finanțare.

Sunt multe de discutat, multe de reglat…Nu ne rămâne decât să fim alături de băieți, de echipă…Pentru că într-un final, doar dragostea pentru fotbal contează, iar amintirile Micului Ajax vor rămâne nemuritoare! Hai Chindia! Putem mai mult!

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro