Aniversare în pașii de „Vals” ai lui Smiley, la Ploiești Shopping City

Ploiești, 13 noiembrie – Sărbătoare în luna noiembrie la Ploiești Shopping City! Centrul comercial aniversează 6 ani de la inaugurare, cu multe surprize și un mega show marca Smiley.

Pe 15 noiembrie 2012, Ploiești Shopping City își deschidea ușile pentru vizitatori. Și, pentru a le răsplăti fidelitatea clienților din cei 6 ani, zilele de 15 și 16 noiembrie 2018 sunt o continuă petrecere.

Astfel, toți vizitatorii care merg în Ploiești Shopping City pe 15 noiembrie vor fi întâmpinați cu mesaje de mulțumire si mici surprize.

Punctul culminant al sărbătorii este vineri seara, 16 noiembrie, când pe scena amplasată în parcarea Ploiești Shopping City va urca Smiley. Artistul va încălzi atmosfera după ora 19:00, cu un super recital pentru toți ploieștenii și nu numai.

Detalii și informații pot fi aflate și de pe site-ul Ploiești Shopping City, precum și de pe pagina de Facebook.

Despre Ploiesti Shopping City

Ploiesti Shopping City, primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, are o suprafata inchiriabila de 46.500 m2 si pune la dispozitia clientilor sai aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 sali de proiectie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, Oviesse Kids si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro