ALEGERI 2016: Bannere UNPR, vandalizate în comuna Răzvad!

Președintele UNPR Dâmbovița, Bogdan Manole, a declarat astăzi într-o conferință de presă că bannerele candidatului partidului pentru Primăria Răzvad, au fost vandalizate seara trecută. Acesta a venit și cu fotografii ilustrative în care a arătat și cum, alături de bannerul vandalizat al candidatului UNPR, Petre Coman, a apărut bannerul candidatului PSD, Emanuel Spătaru, care, însă, nu era vandalizat. De unde și suspiciunile UNPR că PSD nu ar fi străin de vandalizarea bannerelor.

Se pare că campania murdară a unora a început. Noi, UNPR, ne dorim o campanie curată, de care să fim mândri, o campanie europeană, însă adversarii noștri se pare că au început o campanie murdară, ceea ce pe mine mă dezamăgește. Vă prezint un banner cu candidatul nostru de la Răzvad. Azi noapte s-a întâmplat ceea ce vedeți.  Și tot aseară, candidatul PSD Emanoil Spătaru, și-a pus un banner cu el pe același gard cu al candidatului nostru, însă acesta nu este vandalizat. Trageți dumneavoastră concluziile cine ar fi putut fi în spatele acestei vandalizări.
Pe această cale, rog organele abilitate să.și facă treaba pentru că nu mi se pare normal să începem cu o asemenea mizerie. -Bogdan Manole, președinte UNPR Dâmbovița

Într-o conferință anterioară, candidatul UNPR la Primăria Răzvad, Petre Coman, a dezvăluit despre candidatul PSD, Emanuel Spătaru, că ar fi obținut la examenul de Bacalaureat nota 4 la Limba Română. (ALEGERI 2016: Unul din candidații la primăria Răzvad a obținut o notă de 4 la Bacalaureat)

Reprezentanții UNPR spun că nu se vor lăsa intimidați de aceste sfidări.

Vreau să vă spun că aceste tertipuri nu o să ne intimideze. O să mergem mai departe. Campania noastră se va baza în primul rând prin a merge din casă în casă și a vorbi cu oamenii, iar aceste tipuri de josnicii nu fac cinste și mai mult o să înrăiască oamenii.-Bogdan Manole, președinte UNPR Dâmbovița

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “ALEGERI 2016: Bannere UNPR, vandalizate în comuna Răzvad!

  • 20 aprilie 2016 at 14:20
    Permalink

    Hamusitul ala cu mustață cine e ca pe individul tânăr(psd, pnl, unpr) o urmează sa îl demascam în perioada următoare.
    Speram ca scumpa gazetuta sa publice informațiile despre acest tânăr în perioada următoare.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro