ALEGERI 2016: Unul din candidații la primăria Răzvad a obținut o notă de 4 la Bacalaureat

Candidatul UNPR pentru primăria Răzvad, fostul edil, Petre Coman, l-a ironizat, ieri, într-o conferință de presă pe candidatul PSD, actualul viceprimar Emanuel Săptaru. Coman a arătat opiniei publice că actualul vice a reușit la mustață să promoveze examenul de bacalaureat, luând inițial nota 4,3 la proba scrisă la limba și literatura română.

“Nu îmi este frică de candidatul PSD Spătaru Emanuel, care candidează la Primăria Răzvad. Măcar cunoaște bine limba română în momentul de față și din 2008, când are o diplomă de Bacalaureat, unde a obținut nota 4. La proba scrisă de limba română a obținut nota 4. Cum acest candidat apare să conducă o primărie de asemenea dimensiune, mai ales la o comună ca Răzvadul? În acești patru ani de zile cât a obținut funcția de viceprimar cu ajutorul lui Oprea Alexandru nu a făcut absolut nimic. Se plâng toți cetățenii din comună. Sunt nemulțumiți pentru activitatea pe care nu au avut-o în folosul comunității” a declarat Coman.

Conform informatiilor publice de pe site-ul ministerului Educației, Emanuel Săptaru a primit nota 4,3 la proba scrisă de limbă şi literatură română, obţinând după contestaţie nota 5; 6,6 la matematică, 6,77 la proba la alegere din aria curiculară, respectiv sisteme de automatizare și 10 la proba sportivă. El a fost elevul Grupului Școlar de Transporturi Auto Târgoviște, promovând după  contestație Bacalaureatul.

După acuzațiile lui Petre Coman, Spătaru acesta s-a apărat spunând că fostul primar minte în privința Bacalaureatului și că are o diplomă și că, în plus, a urmat și o facultate la Universitatea Valahia din Târgoviște.

Emanuel Spătaru este viceprimarul comunei Răzvad și nepotul actualului primar, Constantin Năstase. Spătaru este și președinte executiv al TSD Dâmbovița şi cel mai tânăr candidat la o funcţie de primar din judeţul Dâmboviţa.

spataru bac

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “ALEGERI 2016: Unul din candidații la primăria Răzvad a obținut o notă de 4 la Bacalaureat

 • 15 aprilie 2016 at 14:19
  Permalink

  Pentru Irinel: Ba baiatule, cand scrii comentarii din astea ia buzele de pe bucile lui Tutuianu, nu de alta dar vad ca nu poti sa respiri si nu ti se oxigeneaza creierul bine. Te invat de bine!

  Reply
 • 15 aprilie 2016 at 14:14
  Permalink

  Hai sa publice Tutuianu diploma de facultate, sa vedem si noi cat e de destept. Asteptam cu nerabdare. Sa avem o zi frumoasa!!!

  Reply
 • 15 aprilie 2016 at 6:37
  Permalink

  Tipic PSD. Am citit ca seful lui de la judet Adrian Tutuianu a absolvit facultatea cu 7 (sapte). Ce scoala a facut asta ca udetul l-a facut praf.

  Reply
  • 15 aprilie 2016 at 13:01
   Permalink

   Mai mama câta prostie. Adrian Tutuianu a intrat la facultate pe vremea când nu intra toată lumea și nu la orice facultate , așa ca taci si jet la sediul PNL/UNPR. Ce facultate ai făcut tu? Cu cât ai terminat-o? Cu cât ai terminat liceul? După modul în care postezi nici una de renume și nici prea căutată de ofertanții de locuri de munca. Sa ne arăți diploma pe care scrie ca a terminat Adrian Tutuianu cu nota șapte facultatea și apoi sa Îți postezi diploma ta. Îți oferim luxul sa Îți ștergi numele și alte date după care te putem identifica. Aștept cu nerăbdare. Îți ofer șansa unica sa demonstrezi ca ești deștept. Intre timp Tutuianu și-a dat licenta la Facultatea de Drept din București, nu cred ca e necesar sa vorbesc despre prestigiul acestei facultăți, a făcut și un master și și-a dat și doctoratul. Nu cred ca a terminat facultatea cu 7, nici cu 10, dar nici nu e relevant cât timp omul are experiență ca avocat, profesor și a lucrat și în cadrul Prefecturii în tinerețile sale. A TERMINAT ȘI MICULESCU MĂCAR LICEUL? DACĂ DA, A FĂCUT FACULTATE? CE FACULTATE? LA CE VÂRSTĂ? SĂRĂCUȚUL SE PIERDE CÂND NU ÎI MAI SCRIE BLONDINA “VERSURILE”.

 • 14 aprilie 2016 at 19:33
  Permalink

  Asta e valoarea pesedeilor. Citeam ca Tutuianu a terminat facultatea cu nota 7. Ia arata ma diploma sa vedem ce ai facut ce e de capul tau ca ai facut praf judetu asta.

  Reply
 • 14 aprilie 2016 at 18:59
  Permalink

  sunt deputati care au facut o facvultate la 40 de ani.dar nu spune la ce universitate.(vezi gelu visan)altii au fost lautari sau dizoze si nu s-a mai cramponat domnul coman.apropo.nu el mergea cu buldozerul pe drumurile publice fara a poseda permis corespunzator?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro