ALEGERI 2016: Prisăcaru (PNL) “Nu ştiam că voi candida împotriva lui Adrian Ţuţuianu”

Distribuie:

Candidatul PNL la primăria municipiului Târgovişte, Ciprian Prisăcaru a răspuns astăzi unor jigniri aduse de preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Acesta a spus că Prisăcaru este o “formă fără fond” care “minte de îngheaţă apele”. În replică, candidatul PNL i-a transmis că nu  ştia că va candida împotriva lui Ţuţuianu.

“Am constatat că, în ultima perioadă, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a manifestat un interes deosebit la adresa mea. Acest lucru este curios.  Ştiam că voi candida împotriva lui Cristian Stan, nu împotriva lui Adrian Țuțuianu. Îmi pare rău să-i spun șefului PSD că a făcut o greșeală, din punctul meu de vedere, pentru că i-a creat lui Cristian Stan imaginea unui pui fricos. Și mie îmi lasă impresia că stă departe de competiție. Îl aștept pe Cristian Stan în confruntări și nu pe Adrian Țuțuianu. Vreau să-i spun că n-o să-l poată proteja tot timpul pe Cristian Stan.”, a declarat Prisăcaru.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “ALEGERI 2016: Prisăcaru (PNL) “Nu ştiam că voi candida împotriva lui Adrian Ţuţuianu”

  • 14 aprilie 2016 at 19:28
    Permalink

    Ce sa-l protejeze mai rau il infunda pe mopsul cristinel stan. Tutuianu va face in curand cunostinta cu beciul domnesc. pe surse

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro