De la cititori: Târgoviştenii s-au săturat de nesimţirea şoferilor

Târgoviştenii au început “lupta” cu şoferii care parchează fără a respecta nicio regulă. O mămică ne-a trimis o fotografie cu o maşină de teren care ocupa întreg trotuarul. Femeia spune că a fost nevoită să-şi ia copilul în braţe şi căruciorul în spate ca să ocolească maşina pe spaţiul verde.

“Aceasta masina era parcata in amiaza mare pe tot trotuarul. Neavand loc a trebuit sa iau carutul in spinare fara sa ies pe partea carosabila ,,Doamna” care detine aceasta masina avea o foarte mare urgenta, era la coaforul de peste strada! Eu cu carutul in spinare prin iarba ce se vede, nefiind deloc spatiu”… ne-a scris târgovişteanca.
Există şi o pagină de facebook dedicată taxării şoferilor care îşi lasă maşinile în locuri nepermise: “Parchez ca un bou – Targoviste”.

13023391_1115904498451274_831976910_n

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “De la cititori: Târgoviştenii s-au săturat de nesimţirea şoferilor

 • 20 aprilie 2016 at 22:29
  Permalink

  Pe aceeasi tema, va spun ca si in cartierul Micro VI in zona statiei de autobuz de vis-a-vis de magazinul Profi, este si o statie de taxi cu indicator de ”maxim 5 locuri”. Din pacate, constat ca in fiecare zi stationeaza neregulamentar mai mult de 5 taxiuri. Acest lucru este total deranjant, mai ales ca stationeaza in dreptul mai sus-amintitei statii de autobuz, acolo unde calatorii sunt obligati sa faca slalom printre taxiuri pentru a urca in autobuz. Eu fac naveta cu autobuzul si ma confrunt zilnic cu aceasta situatie.

  Reply
 • 20 aprilie 2016 at 12:54
  Permalink

  ce face politia locala.se plimba prin oras si face poze.cred ca politistii locali vor sa ajunga in locul lui scarlea.va rog sa-i urmariti sa vedeti ce sila au pe ei si cata grandomanie.

  Reply
  • 20 aprilie 2016 at 16:34
   Permalink

   Duminica in zona Pietei “Doi Brazi “era un infern :masini parcate inclusiv in giratoriu ,nu se putea nici vira, nici merge inainte.Iar oamenii ce faceau (politia locala): se intretineau cu cei din cortul electoral al PSD-ului,iar unul fuma linistit la intrarea in parc.Aveti pretentii ?

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro