“Fieni – oraş de cercetaş”

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României“, membră a Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout (care numără în prezent peste 30.000.000 membri activi în 216 ţări şi teritorii), împlineşte anul acesta 100 de ani de activitate.  În România, peste 2.500 de membri îşi desfăşoară activitatea în 61 de centre locale. Printre acestea, se numără şi Centrul Local « Naparis », înfiinţat în anul 2009 şi care reuneşte cercetaşii din nordul judeţului Dâmboviţa.

Read more

Cercetaşii dâmboviţeni sărbătoresc centenarul cercetăşiei. Vezi cum!

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României“, membră a Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout (care numără în prezent peste 30.000.000 membri activi în 216 ţări şi teritorii), împlineşte anul acesta 100 de ani de activitate.  În România, peste 2.500 de membri îşi desfăşoară activitatea în 55 de centre locale. Printre acestea, se numără şi Centrul Local « Naparis », înfiinţat în anul 2009 şi care reuneşte cercetaşii din nordul judeţului Dâmboviţa.

Read more

„SĂ ŞTII MAI MULTE de la natură – SĂ FII MAI BUN cu ajutorul ei” (foto)

În perioada 1-6 aprilie 2013, în cadrul „Săptămânii Altfel” pe parcursul a patru zile, s-au desfăşurat activităţi teoretice şi practice în cadrul proiectului „SĂ ŞTII MAI MULTE de la natură – SĂ FII MAI BUN cu ajutorul ei”. Proiectul a fost susţinut de Asociaţia Ecologică Floare de Colţ şi Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis” Pucioasa, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi face parte din programul „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”.

Read more

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ – trei ani de activitate

Astăzi, 31 martie 2013, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ împlineşte trei ani de activitate. Înfiinţată la dorinţa unui grup de prieteni, buni cunoscători în ale muntelui dar şi în ale lucrului cu tinerii, organizaţia a luat fiinţă firesc şi a crescut an de an, datorită sprijinului primit permanent din partea membrilor, voluntarilor, partenerilor sau finanţatorilor săi.

Read more

Şcoala altfel a fost pentru cercetaşii dâmboviţeni Şcoala muntelui

Săptămâna de Şcoală altfel a fost încărcată de activităţi şi pentru cercetaşii dâmboviţeni. Proiectul „ŞCOALA ALTFEL – ŞCOALA MUNTELUI – O ZI CU CERCETAŞII” a fost susţinut şi realizat de Asociaţia Ecologică Floare de Colţ şi Organizaţia Naţională Cercetaşii României – Centrul Local „Naparis” Pucioasa în parteneriat cu Primăria oraşului Fieni, Primăria comunei Moroeni, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Centrul de Vacanţă „Cerbul” în perioada 2-6 aprilie 2012  în Munţii Bucegi / Leaota, având ca scop atragerea copiilor şi tinerilor în activităţi de educaţie nonformală desfăşurate în mijlocul naturii.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro