„SĂ ŞTII MAI MULTE de la natură – SĂ FII MAI BUN cu ajutorul ei” (foto)

În perioada 1-6 aprilie 2013, în cadrul „Săptămânii Altfel” pe parcursul a patru zile, s-au desfăşurat activităţi teoretice şi practice în cadrul proiectului „SĂ ŞTII MAI MULTE de la natură – SĂ FII MAI BUN cu ajutorul ei”. Proiectul a fost susţinut de Asociaţia Ecologică Floare de Colţ şi Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis” Pucioasa, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi face parte din programul „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”.

Read more

Săptămâna „Să ştii mai multe, sa fii mai bun!” la Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte! (foto)

Instituţia de cultură a participat la programul educaţional cu numeroase ateliere de creaţie, vizite la muzee, desene tematice, activităţi practice, vizionări de materiale educative în Power-Point.

Read more

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ – trei ani de activitate

Astăzi, 31 martie 2013, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ împlineşte trei ani de activitate. Înfiinţată la dorinţa unui grup de prieteni, buni cunoscători în ale muntelui dar şi în ale lucrului cu tinerii, organizaţia a luat fiinţă firesc şi a crescut an de an, datorită sprijinului primit permanent din partea membrilor, voluntarilor, partenerilor sau finanţatorilor săi.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro