Ziua lui Virgil Guran, subiect de presă! A încălcat sau nu acesta ordonanța militară?

sursa foto: facebook Virgil Guran

Ziua liderului PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a ajuns subiect de presă după ce o publicație a afirmat, astăzi, că acesta ar fi sărbătorit la un restaurant cu 30 de invitați.

Vela, uite, asta e penală! Consilierul premierului Orban, Virgil Guran, bairam cu peste 30 de invitați de ziua lui. (…)

Nouă ne cer declarații să ieșim din casă, oameni buni!

Guran ocupă funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranță (…)

(…) Vela, țărănoiule, asta e penală, nu strănutul fără mască…” a scris comisarul.ro.

Publicația nu prezintă dovezi video sau de altă natură. De altfel, în urmă cu ceva timp, după ce publicația a intrat pe lista aplicației “de necrezut”, administratorul site-ului spunea că deontologic nu este un cuvânt potrivit pentru publicație și recunoștea că folosește cuvinte jignitoare, printre altele pentru a atrage publicul.

Pe de altă parte, asta nu înseamnă că toate informațiile publicate sunt false.

După ce articolul a fost “rostogolit ” și de alte site-uri, Virgil Guran a transmis un comunicat de presă în care acuză site-ul de propagarea unei informații false și spune că de ziua lui a stat acasă cu familia.

Condamn ferm minciunile și acuzațiile aduse la adresa mea de către un obscur site care își arogă pe nedrept titlul de publicație online, adăugându-și și indicativul de “Comisarul”, prin care mi se arogă organizarea unei petreceri  aniversare „monstruoase,” cu peste 30 de persoane. Sunt dezamăgit de propagarea atât de rapidă în mediul online a unor știri false, care nu au nicio legatură cu realitatea. Clasica verificare a unei informații din trei surse se pare că a rămas apanajul istoriei.

Ieri, după ședintele de la Guvern, mi-am petrecut seara acasă, în sânul familiei. Acest lucru poate fi dovedit de înregistrările de pe camerele de supraveghere din cadrul complexului în care locuiesc.

Tot respectul meu pentru adevărata presă, pentru “presa curată”, care informează în mod obiectiv, îmi pare rău să constat că există indivizi care uzurpează calitatea de jurnalist și,  pentru câțiva lei, sunt în stare de absolut orice despre oricine pentru a denigra la ordinul celui în slujba căruia se află.

Prin prisma meseriei pe care am îmbrățișat-o, aceea de cadru militar, sunt un om care respectă legea, disciplina și regulamentele!

Eu am toate dovezile că mi-am petrecut seara în tihnă, acasă!

În afară de minciuni, ei ce dovezi au?


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro