#PREZIDENȚIALE2019: Dumitru Lupescu: „Mulțumesc tuturor celor care au votat”

Deputatul Dumitru Lupescu de la USR a transmis un mesaj referitor la primul tur al alegerilor prezidențiale:

Mulțumesc tuturor celor care au votat ieri și, în diaspora, zilele trecute. Mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat, ne-ați susținut și ne-ați acordat încrederea voastră.

Mulțumesc tuturor colegilor din USR și voluntarilor care, cu generozitate, au muncit vreme de săptămâni în exercițiul democratic al alegerilor.

Mulțumesc românilor din diaspora care au mers la vot în număr record, precum și delegaților din secții care au pus toată priceperea lor în a organiza procesul de vot și a-i da girul corectitudinii.

Am încredere în forța colegilor din Uniunea Salvați România, în pasiunea lor pentru libertate, pentru democrație, pentru libertatea cuvântului, precum și în credința lor în competență, în meritocrație, în obiectivitate și echilibru.

Și eu am vrut mai mult pentru România, pentru USR! Atât în Parlament, cât și în conducerea USR Dâmbovița.

Totuși USR nu a câștigat. Candidatul Alianței USR – PLUS, Dan Barna, nu a intrat în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale.

Vom dezbate și vom analiza cauzele. Atât greșelile făcute, piedicile apărute cât și deciziile politice recente care au micșorat scorul partidului.

Avem multe alte lupte de dus în lunile următoare, pentru educația aflată pe patul de reanimare, pentru patrimoniu, pentru pădurile României și apele pentru țara asta și pentru viitorul ei.

Și dincolo de gustul amărui al acestor ore și chiar dacă voturile s-au îndreptat într-o măsură mult mai mare către Klaus Iohannis, nu către Dan Barna, vom duce mai departe spiritul USR care a trezit la viață această țară încă de acum trei ani și care o va ține vie în continuare! Vă promit asta!

Ne unesc cauzele comune pentru care luptăm și care sunt mai presus.

Mergem mai departe, ÎMPREUNĂ!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro