Alpha Medica, centru medical specializat pe tehnici celulare regenerative, laserterapie, oxigenoterapii, estetica si wellbeing, își deschide porțile sâmbătă

Alpha Medica este un centru medical specializat pe tehnici celulare regenerative, laserterapie, oxigenoterapii, estetica si wellbeing. Unul dintre cele mai ambitioase proiecte cu capital 100% romanesc, isi deschide portile in mod oficial in data de 16 noiembrie, incepand cu ora 11:00 .

In perioada 18-21 noiembrie, portile se deschid larg pentru persoanele interesate, oferind consultatii de specialitate si evaluari de profil la dl.dr.Bansal Himanshu (India) specialist Tehnici Celulare, Medicina Regenerativa, Ortopedie si Chirurgie Spinala, partener Alpha Medica, in cadrul evenimentului Ziua Portilor Deschise.

Detalii aici: https://www.facebook.com/events/794761030962403/

Avem deosebita placere sa va invitam sa fiti parte din comunitatea Alpha Medica, contribuind la dezvoltarea mediului antreprenorial romanesc dambovitean si nu numai, dar, mai ales, sa fiti martorii unor momente cheie: deschiderea unui nou orizont medical prin tehnici integrate, in premiera in Romania si inaugurarea unor echipamente de ultima generatie, care se afla in exclusivitate in centrul nostru.

www.alphamedica.ro
DN 72A, Voinești, Dâmbovița


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro