PLUS Dâmbovița și-a desemnat echipa de conducere

Sâmbătă, 27 iulie 2019, s-a desfășurat cu succes prima Convenție Județeană a PLUS Dâmbovița, eveniment ce marchează parcurgerea cu succes a unei etape extrem de importante pentru organizarea teritorială a partidului la nivelului județului.

Într-o atmosferă amicală și de competiție colegială, membrii PLUS Dâmbovița și-au desemnat Președintele, în persoana d-lui Daniel Codruț BLAGA, dar și Biroul Județean, din care fac parte Ion Dragoș POPESCU, Marinela Daniela MANEA, Gheorghe Cătălin DUMITRU, Gheorghe Gabriel PITIS, Cătălina Violeta BUȚACU, Ion GHIȚA, Ionuț Alexandru APOSTOL si Marius ȘOLDAN.

Buna desfașurare a activității Filialei Județene PLUS Dâmbovița va fi supravegeată de COMISIA JUDEȚEANĂ DE CENZORI, în componența George ENE, George Bogdan TUDORACHE și Robert Ionuț BARACEA, dar și de COMISIA JUDEȚEANĂ DE INTEGRITATE ȘI ARBITRAJ prin Florea FANACHE, Adrian PAȘCIUC si Viorel MECHEȘ.

Dovada interesului pentru dezvoltarea aptitudinilor și încurajarea implicării generației tinere în politică, a fost votat și Biroul Județean al Generației PLUS, Ionuț CHIRICĂ – președinte, alături de un birou format din Dragoș Ionuț TOMA și Bogdan- Gabriel Duțu.

Dezvoltarea și organizarea Comunităților Locale PLUS, pregătirea organizației pentru viitoarele alegeri Prezidențiale, Parlamentare și Locale, identificarea soluțiilor de rezolvare a problemelor cu care se confruntă locuitorii dâmbovițeni, se numără printre provocările și, totodată, prioritățile Filialei PLUS Dâmbovița.
Vom fi împreună, alături și printre dâmbovițeni.

PLUS Dâmbovița


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro