Peste 12000 de târgovișteni au semnat pentru al doilea mandat al lui Klaus Iohannis

  (P) Activitatea intensă de reorganizare din ultimele 12 luni, la nivelul Organizației PNL Târgoviște, și-a arătat roadele în cursul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis. În perioada alocată acestei activităti ne-am aflat permanent între târgovișteni, am dialogat cu oamenii și suntem în măsură să afirmăm că PNL Târgoviște s-a conturat ca o alternativă politică viabilă pentru electoratul local.

Târgoviștenii și-au reconfirmat afinitatea pentru politicile liberale, sprijinul și încrederea în președintele Klaus Iohannis.

Peste 12000 de semnături au fost strânse de PNL Târgoviște, peste target-ul propus iar satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât reprezintă rezultatul muncii noastre politice desfășurate în oraș, printre oameni, spre deosebire de competitorii noștri, care și-au îndeplinit “sarcina de partid” prin birourile instituțiilor publice.

Dincolo de acest rezultat care ne onorează și pentru care mulțumim încă o dată semnăturilor, este important că targoviștenii știu de ce trebuie să îl voteze pe Klaus Iohannis:

-Îi reprezintă pe toți oamenii cinstiți și muncitori din România, pe cei care nu fac compromisuri mergând pe scurtături și care realizează că avem o șansă imensă, de a ne întoarce la normalitate după alegerile prezidențiale.

-Este garantul respectării Constituției și legilor țării, dar si a unor politici externe în măsură să facă vocea României auzită și respectată în lume.

 

 

Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro