Guvernul Orban a trecut cu 240 de voturi pentru și 0 împotriva

Distribuie:

Guvernul Orban a trecut testul Parlamentului si a primit azi votul de investitura. Au fost 240 de voturi pentru si 0 impotriva.

“Va multumesc si aveti incredere in noi”, a spus Orban dupa aflarea rezultatului.

Urmeaza acum ca membrii Guvernului sa depuna juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus Iohannis iar apoi isi pot prelua mandatul.

Printre cei prezenti in sala si care au acordat un vot de investitura noului Executiv s-au aflat si cativa parlamentari Pro Romania, precum si senatorul PSD Eugen Gioanca. Asta cu toate ca liderii celor doua formatiuni, Victor Ponta si Viorica Dancila, i-au amenintat cu excluderea pe cei care sustin Guvernul Orban.

Inainte de sedinta din Parlament, Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, doi dintre cei trei prim-vicepresedinti ai partidului Pro Romania, au anuntat ca vor vota pentru investirea guvernului pentru ca e nevoie de stabilitate.

“Au fost negocieri, nu s-a ajuns la un consens. Majoritatea parlamentarilor din partid nu vor veni la vot, dar sunt cateva persoane care vor participa. 6, 7 sau 8 parlamentari vor fi prezenti. Suntem pentru o tara care sa aiba un guvern, care sa contribuie la rezolvarea blocajelor. Suntem consecventi, am votat pentru demiterea Guvernului Dancila, azi votam pentru investirea noului guvern”, au spus Constantin si Cimpeanu conform ziare. com

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro