După primul tur al alegerilor prezidenţiale: PNL Târgovişte… pe culmea fericirii

„Am câştigat toate secţiile de vot din Târgovişte, este pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva”

La primul tur al alegerilor prezidenţiale din 10 noiembrie 2019, candidaţii propuşi de partidele de pe dreapta eşicherului politic au adunat, la Târgovişte, 60% din voturile electoratului, iar candidaţii propuşi de stânga numai 35% din voturi! Aceasta este realitatea care îi mobilizează şi mai mult pe liberalii  târgovişteni pentru  cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, programate să aibă loc în data de 24 noiembrie. Însă cel mai important lucru, de care preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu este foarte mândru constă în faptul că liberalii au spart în sfârşit  „gheaţa” şi au reuşit să câştige toate secţiile de vot din municipiul Târgovişte, un lucru nemaiîntâlnit până acum. Au existat şi secţii de vot cu rezultate excepţionale, acestea fiind secţiile 64 Priseaca, 65 Sârbi, 12 Petru Cercel, Centru, Micro VI, Micro V , care reprezintă în prezent cele mai bune zone ale liberalilor târgovişteni.

„Mulţumesc tuturor târgoviştenilor care au venit, într-un număr mare, la vot pe data de 10 noiembrie, peste 35.000 şi indiferent de candidatul pe care l-au votat au participat la un exerciţiu democratic deosebit de important. Mulţumesc în special târgoviştenilor pentru votul pe care l-au acordat PNL şi candidatului propus, preşedintele Klaus Iohannis…  Rezultatele finale de la Târgovişte au fost –  Klaus Iohannis  (35, 55%); Viorica Dăncilă (22,18%); Dan Barna (14,56%), Mircea Diaconu (12, 28%); Teodor Paleologu (7.94%).  Ceea ce este interesat este că, de data aceasta, candidaţii propuşi de partidele de pe dreapta eşicherului politic au adunat, la Târgovişte, 60% din voturile electoratului, iar candidaţii propuşi de stânga doar 35% din voturi. Este o diferenţă de la 20.400 de voturi la 12.109 voturi, o diferenţă foarte mare.

Un alt lucru interesant este că am câştigat toate secţiile de vot din Târgovişte, este pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva. Asta înseamnă că indiferent de zona geografică a oraşului nostru sau de apartenenţa socială, oamenii au preferat candidatul Klaus Iohannis. Secţiile 64 Priseaca, 65 Sârbi, 12 Petru Cercel, Centru, Micro VI, Micro V reprezintă în acest moment cele mai bune zone ale noastre, unde am avut rezultate excepţionale. Am câştigat în toate secţiile, dar acestea sunt secţiile cu rezultate speciale, extraordinare. Acest lucru refectă activitatea pe care am dus-o în cadrul PNL Târgovişte, munca depusă a tuturor membrilor, munca printre oameni…”, a declarat preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, la ultima conferinţă de presă de la PNL Dâmboviţa.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro