Liga Aleșilor Locali PNL Dâmbovița: Teodora Anghelescu – președinte, Gheorghe Grigore și Teodor Radoi – prim-vicepreședinți

Comunicat de presă

Vineri, 20.10.2017, la „Clubul Studenților” din Municipiul Târgoviște, a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al Ligii Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița pentru alegerea noului Birou Politic Județean al acestei structuri.

La eveniment au participat domnul Răducu Filipescu, Vicepreședinte Regional în Biroului Politic Executiv Național și 230 de aleși locali ai Partidului Național Liberal din județul Dâmbovița.


Informarea privind activitatea  LAL la nivel județean din ultima perioadă a fost făcută de către domnul Teodor Rădoi, Prim-Vicepreședinte al LAL a PNL Dâmbovița. Acesta a evidențiat în discursul său importanța pe care o are această structura în partid, având în vedere faptul că fiecare ales local are o activitate politică și administrativă neîntreruptă și cu un grad ridicat de vizibilitate.

Marius Caravețeanu, Președintele PNL Dâmbovița, a avut un discurs mobilizant în care le-a cerut celor prezenți să fie mai dârji, mai pregnanți, mai vocali și mai incisivi. „Vă îndemn să veniți în sprijinul cetățeanului, să luptați pentru comunitățile pe care le conduceți și să arătați oamenilor că noi suntem altfel. PNL reprezintă adevărata șansă a României! PNL poate aduce România pe drumul cel bun!”

Singura candidatură depusă pentru funcția de președinte al LAL a fost a doamnei Teodora Anghelescu, primar al localității Bezdead, care a subliniat în discursul pe care l-a avut că încrederea de care este nevoie poate fi oferită numai prin exemplul personal de responsabilitate, perseverență și profesionalism.

În urma exprimării votului, componenta Biroului Politic Județean al Ligii Aleșilor Locali PNL Dâmbovița este următoarea:

1 Anghelescu Teodora Președinte
2           Popa Dumitru Secretar General
3 Gheorghe Grigore Prim-Vicepreședinte
4 Rădoi Teodor Prim-Vicepreședinte
5 Gheorman Tiberiu Vicepreședinte
6 Oncescu Marius Vicepreședinte
7 Fieraru Leonard Vicepreședinte
8 Tănase Silviu Vicepreședinte
9 Bolbotină Viorel Vicepreședinte
10 Gulianu Costel Secretar executiv
11 Necula Ion Secretar executiv
12 Nițescu Ovidiu Secretar executiv
13 Păun Marin Secretar executiv
14 Tăbîrcă Elena Secretar executiv
15 Rabaea Nicolae Secretar executiv

Biroul de presa al PNL Dambovita

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca