Zilele Toamnei la Pucioasa! Comercianții au adus produse tradiționale în Piața Centrală

Piața Centrală a Orașului Pucioasa găzduiește a doua ediție a Zilelor Toamnei, eveniment la care participă producători de produse tradiționale, dar și artiști de muzică populară. Evenimentul este organizat de Primăria orașului Pucioasa. Atmosfera a fost întreținută, sâmbătă de Ansamblul ”Junii Valahi” și Elena Stoica, iar duminică de la ora 14:00 pe scenă va evolua  Zavera, o formație de  inspirație etno pe ritmuri pop-rock.
Comercianții au expus pe standuri murături, legume, fructe, must, vin, miere, pentru cămara de iarnă. În prima zi sute de persoane au vizitat târgul. „Toate eforturile noastre au fost făcute ca dumneavoastră să aveți un weekend frumos. Și Dumnezeu a fost alătri de noi! Vreau să vă urez să aveți o toamnă frumosă, să aveți ce roade să numărați” a transmis celor prezenți primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana. 


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca