VICTORIE MARE! Chindia se impune cu Astra și urcă pe locul 10! 

Târgoviștenii se impun la capătul unui meci pe care l-au dominat de la început până la final! Astra Giurgiu nu a mișcat în fața Chindiei, care a avut peste 5 ocazii mari de gol în repriza secundă! Rață a înscris pentru 3 puncte în minutul 83, fiind singura reușită a meciului! Deși aveau ocazia de a înscrie mai devreme, centralul Chivulete s-a răzgândit după ce acordase o lovitură de penalty în favoarea noastră, marcând astfel o situație ciudată, cu care nu ne confruntăm prea des în fotbalul mare. Astra a avut un singur șut pe spațiul porții lui Aioani!

În urma victoriei de azi, Chindia urcă pe 10, cu 12 puncte acumulate, jumătate dintre ele fiind câștigate în ultimele două jocuri, amintindu-ne de victoria clară de la Botoșani (0-3)! Un moral foarte bun, bucurie maximă în vestiarul nostru! Felicitări, băieți! Felicitări, Vio Moldovan!

“În meciul de azi, Chindia a jucat mai bine decât noi. Bravo lor, îi felicit, să fie sănătoși!” – a declarat Gabi Tamaș, jucătorul celor de la Astra, la finalul meciului. Pentru Chindia urmează meciul din deplasare, de la Voluntari. Dar…cine ne mai sperie?

Chindia: Aioani / Martac, Pițian, Leca, Neciu / Neguț (Ivancic ’74), Rață, Bic, Burlacu (Dumitrașcu ’60) / Dumiter, Florea (Dudea ’87).

Hai Chindia!

BMG

Foto: Marius Ionel


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro