Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021
stagiu_mma_6_iulie_2013_10

Stagiu de MMA la Târgovişte. Vezi câteva dintre impresiile sportivilor după prima zi! (foto)

Dintre sportivii din afara judeţului, cea mai mare pondere a oare echipa din Cluj. Sportivii de aici au avut ocazia să se antreneze cu instructorul târgoviştean, preşedintele federaţiei Organizaţia Română de Arte Marţiale Mixte, în cadrul unor stagii organizate la Cluj-Napoca. „Tot timpul învăţăm ceva nou cu sempai Staicu. Există multe avantaje la un astfel de stagiu: experienţa multă, acumultă de sempai pe care ne-o împărtăşeşte, metodele diferite de antrenament faţă de ale noastre, de la Cluj, interacţiunea cu alţi sportivi, sparingurile pe care le facem cu alţi sportivi, toate contează”, este de părere Tudor Mihai Prian, instructor la CS MMA Transilvania. „Sper să plec de aici cu o experienţă mai bogată şi cu un stil de luptă îmbunătăţit”, adaugă Alexandru Boncea, în vârstă de 23 de ani, tot din Cluj-Napoca. „Mă pasionează sporturile de contact şi MMA-ul le reuneşte pe toate şi din această cauză am ales acest sport. Am mai făcut la Cluj antrenamente cu Viorel Staicu. Asta m-a atras aici şi dorinţa de a cunoaşte mai mult şi de a acumula experienţă”, mărturiseşte tânărul sportiv.

„Sunt ca fraţii noştri”

Între participanţii la stagiu sunt şi adolescenţi. Marian Mihai are 14 ani, dar are deja experienţa unei gale MMA. „Gala MMA a fost o experienţă frumoasă pentru vârsta mea şi pe viitor mă văd într-o mare gală UFT (Ultimate Fighting Tournament – n.r.). Am mai participat la două stagii cu domnul Viorel Staicu, iar acesta este primul în afara Clujului, pentru mine. Părinţii mei sunt de acord cu ce fac, atât timp cât învăţ bine”, explică el.

La stagiu participă şi o parte dintre elevii instructorului, de la Clubul Sportiv Ager Târgovişte. Unul dintre ei este Constantin Rădoi, multiplu campion naţional la Sei Budokai. „Facem aceleaşi antrenamente dure pe care le-am făcut în stagiile de până acum. Pe băieţii de la Cluj îi cunosc pentru că am făcut mai multe antrenamente împreună. Sunt din ce în ce mai pregătiţi. Acum sunt acasă, dar si la Cluj m-am simţit ca acasă, pentru că ei sunt foarte primitori şi sunt ca fraţii noştri”, este de părere tânărul campion al Târgoviştei.

Primitori la ei acasă şi deschişi în deplasare, aşa ar putea fi descrişi sportivii participanţi la stagiu. La sala clubului Ager din Târgovişte, unde au loc antrenamentele este o atmosferă frumoasă, susţinută prin dorinţa de a învăţa şi a evolua în plan sportiv, dar şi printr-o deschidere spre ceilalţi, în plan uman.

 stagiu_mma_6_iulie_2013_2 stagiu_mma_6_iulie_2013_4   stagiu_mma_6_iulie_2013_6  stagiu_mma_6_iulie_2013_5 stagiu_mma_6_iulie_2013_9 stagiu_mma_6_iulie_2013

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media