ortooxacell kiss2022.gif Flax

Prisăcaru visează la o colaborare Târgoviște – Atletico Madrid

Primarul interimar Ciprian Prisăcaru își dorește ca deschiderea Academiei de fotbal Atletico Madrid de la București să apropie fotbalul mare și de Târgoviște. Prisăcaru a fost invitat astăzi la deschiderea academiei. „Astăzi am avut plăcerea să fiu invitat la ceremonia de semnare a documentelor de înfiintare a Academiei de fotbal Atletico de Madrid la Bucureşti. La eveniment au participat Enrique Cerezo – preşedintele clubului spaniol (foto), Anghel Iordănescu – antrenorul generaţiei de aur, foştii internaţionali Aurel Țicleanu, Viorel Moldovan şi Daniel Prodan. Salut iniţiativa şi mă bucur că interesul pentru fotbalul juvenil din România creşte.” a notat acesta pe pagina sa de Facebook.

La Târgovişte, sportul rege a avut câteva şanse notabile în ultimii ani prin oameni celebri ca Gică Popescu sau Ion Crăciunescu, dar nu a reuşit să fructifice în rezultate. În plusn au existat o serie de scandaluri, cu precădere financiare, legate de implicarea acestora. Din păcate, Chindia va evolua şi în sezonul următor în divizia C, deşi obiectivul ei era promovarea.

Deschiderea Academiei de fotbal Atletico de Madrid la Bucureşti deschide însă oportunităţi deosebite pentru tinerii talentaţi din judeţul nostru.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media