LIGA 4: Cetatea Târgoviște 1396 se apropie de finalul turului de campionat

“Străjerii” mai au o singură etapă de disputat din turul Ligii a 4-a, după 16 jocuri în care s-au impus de 9 ori, au două remize și 5 înfrângeri. La prima experiență în eșalonul superior dâmbovițean, echipa târgovișteană antrenată de Florin Anton, ocupă locul 5, cu 29 de puncte acumulate, situându-se în grafic pentru obiectivul impus, clasarea în locurile 1-5 ale clasamentului. În ultimul joc, aceștia au pierdut la limită, când liderul Gloria Cornești a înscris în minutul 90+3. Juniorii echipei, antrenați de Tică Dan Alexandru, ocupă locul 2 al clasamentului, cu 14 victorii și două înfrângeri, având cu 6 puncte mai puțin decât Urban Titu, chiar dacă au postura de echipă nou înființată.

În liga 6, echipa satelit a Cetății are victorii pe linie, nu mai puțin 12 victorii, unele la diferențe de 12 goluri, echipa antrenată de Bogdan Marius Gheorghe fiind liderul Seriei Nord.

Din staff-ul echipei mai fac parte președintele Ionuț Drăgănescu și managerul sportiv Ionel Pitaru, un personaj important al fotbalului dâmbovițean. Se anunță un proiect interesant aici, la echipa care a promovat consecutiv de când s-a înființat în 2017. Revenim!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro