Gabi Paraschiv le-a mulțumit suporterilor pentru acțiunea de recondiționare a stadionului

Într-un articol anterior am scris de acțiunea suporterilor morenari, care au recondiționat, din proprie inițiativă și din buget propriu, stadionul echipei Flacăra Moreni.

Antrenorul Gabi Paraschiv a ținut să le transmită mulțumiri pentru ceea ce au realizat. ,,Salut! Vreau să le mulțumesc, în numele meu și al echipei CSM Flacăra Moreni, tuturor celor care au participat la acțiunile desfășurate în aceste zile la stadionul nostru și să le transmit următorul mesaj: Prin ceea ce ați făcut ați dovedit dragoste necondiționată față de echipa noastră și ne-ați obligat pe noi să vă răsplătim munca la nivelul la care meritați! Sper ca în noul sezon să vă facem mândri că sunteți suporterii echipei CSM Flacăra Moreni!Vă mulțumim! RESPECT!”

au fost cuvintele acestuia, redate pe pagina oficială a echipei. Cu o bună campanie de achiziții, și cu o stare financiară mai bună decât sezonul trecut, Flacăra Moreni are toate șansele de a nu se mai situa în subsolul clasamentului. Le urăm succes în următoarea ediție de campionat.

BMG


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro