Gazeta Dâmboviței, un nou record de trafic! Vă mulțumim!

Gazeta Dâmboviței.ro a stabilit, cu ajutorul dumneavoastră, al cititorilor, un nou record de trafic în săptămâna 1 – 7 iulie 2019. Publicația s-a clasat pe locul 14 național, conform trafic.ro, la categoria Știri/Massmedia, cu 170.102 vizitatori unici. Vârful de trafic a fost atins în 4 iulie 2019, cu 87.393 cititori unici.

Cotele de trafic în creștere demonstrează un interes în creștere al publicului față de conținutul editorial al Gazeta Dâmboviței.ro, în paralel cu tendințele de fidelizare a unui public tradițional.

Susținerea și interesul publicului ne obligă și în continuare la un efort susținut pentru informare corectă și echidistantă a cititorilor noștri.

Gazeta Dâmboviţei îşi doreşte să rămână o publicaţie de informaţie locală, luptând pentru păstrarea unei varietăţi de subiecte care să acopere cât mai mult din interesele în materie de informaţie ale publicului dâmboviţean.

Vă  mulţumim pentru că ne citiţi!

Cei care doresc să ia legătura cu redacţia o pot face la numărul de telefon 0737449352 sau pe e-mail la [email protected] 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro