De necrezut! Alt arbitru lovit în fotbalul mic dâmboviţean

Distribuie:

 Violenţa din fotbalul din fotbalul mic dâmboviţean a ajuns să fie de neoprit. Etapa a 32-a a Ligii a 4-a a adus în prim-plan un nou scandal de proporţii. Arbitrul asistent Răzvan Dobre a trăit momente de coşmar la meciul dintre Săgeata Cătunu şi Avicola Tărtăşeşti. În minutul 80 al meciului, tuşierul divizionar a fost lovit, pe terenul de joc, de antrenorul secund al gazdelor, Viorel Cristea şi de unul dintre jucători, Sorin Ştefan. Imediat ce a văzut ce i s-a întâmplat colegului său, arbitrul central Laurenţiu Nicolae a întrerupt meciul, la scorul de 0-0, după ce iniţial arătase trei minute de calmare a spiritelor. În momentul, când a scăpat din mâinile bătăuşilor, „fluieraşul” a părăsit în trombă suprafaţa de joc şi s-a refugiat în cabina de arbitraj. Potrivit antrenorului principal de la Săgeata Cătunu, evenimentul nefericit a apărut când tuşierul a indicat penalti pentru Avicola, iar arbitrul de centru repunere din şase metri. „Totul s-a iscat dintr-o fază banală de joc. Era minutul 80, când asistentul unu a indicat lovitură de pedeapsă împotriva noastră, iar centralul doar repunere din şase metri. La capătul acelei neconcordanţe între arbitri, secundul meu s-a enervat rău şi a mers să ceară socoteală asistentului. Ajuns lângă tuşier, acesta l-a pălmuit de două ori spre mirarea tuturor. Tot atunci, jucătorul nostru Ştefan, l-a lovit cu gheata pe arbitru. La capătul celor întâmplate, tuşierul a fugit la cabine şi nu a mai ieşit de acolo. Regret enorm că s-au întâmplat asemenea fapte, dar totul a fost premeditat împotriva noastră. Şi în meciul tur, Avicola ne-a bătut tot cu ajutorul arbitrilor”, ne-a declarat Nicu Ifrim. La finalul jocului cu Tărtăşeşti, conducătorii Săgeţii au luat hotărârea de a-l exclude din organigrama clubului pe antrenorul secund şi de a-l sancţiona drastic şi pe jucătorul bătăuş. Pe de altă parte, după ce raportul de arbitraj al meciului va ajunge pe masa de lucru a Comisiei de Competiţii şi Disciplină a AJF Dâmboviţa, Cătunu va pierde jocul cu scorul de 3-0, iar cei doi agresori ai arbitrului asistent vor suferi amenzi destul de usturătoare.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “De necrezut! Alt arbitru lovit în fotbalul mic dâmboviţean

 • 1 iunie 2015 at 10:45
  Permalink

  Merita … toti arbitrii la nivelul asta sunt niste “neica-nimeni” si se cred mari zmei …. dar cu buzunarele pline de la tartasesti … normal ca ridici si semnalizezi 11 m

  Reply
 • 31 mai 2015 at 21:57
  Permalink

  Bai domnule Ifrim, de ce nu esti corect si tot cauti scuze pentru ce s-a intamplat in jungla voastra de la Catunu? Daca esti asa de corect si relatezi cu lux de amanunte, de ce nu spui ca timp de 80 de minute ai instigat la violenta injurand in fel si chip pe brigada de arbitri in contextul in care arbitrul de centru Niculae Laurentiu nu a acordat 3 (trei) lovituri de pedeapsa in favoarea Av. Tartasesti. De ce nu spui ca arbitrul de tuse a fost lovit de catre stafful si jucatorii tai dupa ce ai indicat penalty, pentru ca urma sa fie si el suspendat la fel ca centralul pentru greselile facute? Corectule ce te consideri, te rog sa anunti presa vineri dimineata cate etape de suspendare primeste Laurentiu Niculae, asta pentru ca spui ca in tur ai fost invins cu ajutorul arbitrilor si acum totul a fost premeditat! Recunoaste tot din corectidudine asa cum a facut portarul tau daca la faza din minutul 80 a fost sau nu penalty! A-TI BATUT ARBITRI DEGEABA DUPA CE V-A FAVORIZAT!!! Sa-ti fie rusine nicu ifrim!!! Te-ai autointitulat antrenor dupa ce ai fost cel mai hot arbitru!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro