Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Voinţa Perşinari – Flacăra Moreni 1-4

620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

 

În etapa cu numărul 32,Voinţa Perşinari a primit vizita elevilor lui Paraschiv, acesta partidă s-a dovedit a fi una interesantă, cele două formaţii oferind un spectacol plăcut celor aproximativ 100 de spectatori prezenţi la meci.

Meciul a început echilibrat, iar prima ocazie a venit în minutul 7, când Acasandrei a reluat cu capul peste poartă mingea venită din cornerul executat de Negrea. E.Guţă a trecut şi el pe lângă gol în minutul 8, când a şutat slab iar portarul gazdelor a prins mingea fără probleme. Următoarea ocazie a venit abia în minutul 20, când L.Plăcintă a trimis un şut periculos de la 20 de metri dar portarul gazdelor a reuşit să menţină egalitatea. Golul a venit în minutul 27, când centralul Chiţu a dictat penalty pentru oaspeţi, iar Iliescu a marcat fără emoţii, scorul devenind 0-1. Oaspeţii nu au renunţat şi au reuşit să egaleze în minutul 36, în urma unui autogol al lui M.Plăcintă. Flacăra a reuşit să răspundă bine, iar L.Plăcintă i-a readus pe morenari în avantaj în minutul 41, în urma unui şut puternic de la 20 de metri.

A doua parte a început cu ocazia lui Iliescu din minutul 47, care a reluat puţin pe lângă poartă. Gazdele au trecut pe lângă golul de 2-2 în minutul 55, iar Flacăra a răspuns prin Acasandrei care a trimis în transversală dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. În minutul 66, oaspeţii au primit un nou penalty după ce Iliescu a fost agăţat în careu de portar, Negrea înscriind fără probleme ducând scorul la 1-3. Elevii lui Paraschiv au continuat să domine, iar Negrea şi Drăgan au ratat ocazii mari în minutele 75, respectiv 78. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Cirnaru, cel care a marcat din voleu de la aproximativ 20 de metri, acesta fiind cel mai frumos gol al partidei. În minutul 83, Drăgan a marcat şi el dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

În urmă acestei victorii, Flacăra acumulează 83 de puncte, dar rămâne pe locul 2, după FC Aninoasa, echipa care are un retur perfect, obţinând numai victorii, unele venind în urma unor retrageri de pe teren ale unor echipe precum Perşinari şi Mătăsaru care au acuzat arbitrajele favorabile liderului. Etapa următoare, Flacăra se deplasează la Gura Şuţii, iar Aninoasa primeşte vizita echipei din Brezoaele.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro