Chindia a rămas fără unul dintre cei mai talentaţi juniori. Silviu Oprescu, achiziţionat de Dinamo Bucureşti

Chindia Târgovişte a pierdut a în această săptămână unul dintre cei mai talentaţi juniori. Silviu Oprescu (17 ani) a ales să se despartă de clubul dâmboviţean pentru a merge la Dinamo Bucureşti. Tânărul jucător a semnat cu gruparea din capitală un contract valabil pe un an şi jumătate, dar cu opţiune de prelungire, după ce va termina perioada junioratului. Oprescu a ajuns în curtea lui Dinamo după ce a fost monitorizat o perioadă îndelungată de reprezentanţii formaţiei bucureştene. Pentru început, acesta va fi folosit la juniorii A ai „câinilor” şi la Dinamo 2, grupare ce evoluează în Liga a 3-a. La echipa de juniori A a Chindiei, Oprescu a fost în actualul sezon principalul golgeter, cu 8 goluri marcate, în 15 meciuri jucate din postura de titular. În vară, jucătorul a terminat cu echipa de juniori B a Chindiei pe locul 4 la Campionatul Naţional. De asemenea la ultimul joc oficial al Chindiei din acest an, acesta a făcut parte din lotul primei echipe pregătite de Nicu Croitoru. Pe de altă parte, Oprescu a reprezentat unul dintre puţinii juniori ai Chindiei care au jucat la loturile U14, U15 şi U16 ale României.

Nicolae Oprescu: „Visul a devenit realitate”

 

Marele pas făcut de Silviu în această iarnă l-a bucurat enorm de mult pe tatăl său, cel care a crezut neîncetat în potenţialul fiului său. „Plecarea copilului meu la Dinamo reprezintă un vis devenit realitate. Este un lucru extraordinar! Acest lucru s-a produs după ce reprezentaţii clubului bucureştean l-au urmărit cu mare atenţie în ultimii ani pe Silviu. Pot să zic că eurogolul dat lui Dinamo în toamnă a reprezentat biletul de trecere în curtea  dinamoviştilor. Pe această cale ţin să mulţumesc mult Chindiei şi tuturor antrenorilor şi conducătorilor de lângă Turn care l-au ajutat foarte mult în ultimii ani. Cu siguranţă ar fi avut viitor şi la Târgovişte, dar niciodată nu se poate rata un tren numit Dinamo”, ne-a declarat extrem de entuziasmat Nicolae Oprescu. Plecarea lui Oprescu la Dinamo  a dus Chindia să rămână fără unul dintre vârfurile grupei antrenate de Constantin Badea. Un alt junior important din această grupă pe care Chindia l-a pierdut în vară a fost şi Valeriu Matei (fratele lui Cosmin Matei de la Dinamo), jucător ce a mers la Farul Constanţa.

Ionuţ Parghel


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Chindia a rămas fără unul dintre cei mai talentaţi juniori. Silviu Oprescu, achiziţionat de Dinamo Bucureşti

 • 1 ianuarie 2016 at 15:03
  Permalink

  Felicitari prietenului meu Nicolae Oprescu pentru educatia in plan sportiv pe care i-a dot-o fiului sau.

  Reply
 • 30 decembrie 2015 at 12:33
  Permalink

  Bravo pustiule ! Succes in cariera si multa sanatate .
  Chindia pierde jucatorii valorosi fiindca nu vrea sa le acorde acestora sansa de a juca titulari .Adica joaca cei care au pille la antrenori . Bravo lui ca a reusit sa se transfere la o echipa mare .

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro