Chindia a plecat cu avionul la Iași. Comisaru’ vrea victoria în Copou!

 

Conducerea Chindiei a organizat o conferință de presă cu privire la meciul pe care echipa îl va susține azi la Iași, cu Poli. Ieșenii parcurg o perioadă foarte bună, fiind situați pe locul 2 al clasamentului, cu 14 puncte din 6 meciuri, mai exact 4 victorii și două remize. Declarațiile celor de la Chindia sunt îndrăznețe, Vio Moldovan menționând că târgoviștenii merg să învingă pe stadionul Emil Alexandru.

Redăm părți ale declarațiilor, postate pe pagina oficială a echipei:

“Ne așteaptă un meci dificil în fața unei echipe cu atitudine. Poli Iași a reușit cel mai bun start de sezon, deși este o echipă mult schimbată față de stagiunea trecută. Au plecat mulți jucători, dar au venit elemente cu calitate și au închegat o echipă care nu întâmplător este pe acest loc din clasament. Mihai Teja a implementat în scurt timp o dinamică excelentă în joc. Vreau să cred că victoria cu Dinamo ne-a deblocat și am urcat pe acea spirală pozitivă despre care tot vorbeam. Este foarte important pentru noi să avem continuitate în rezultate bune, trebuie să acumulăm puncte. Indiferent de valoarea și de numele adversarului, noi mergem să câștigăm” – Viorel Moldovan.

“Am plecat la drum optimiști că vom face un joc bun și vom obține puncte. Sunt anumite probleme de lot, dar credem că cei care sunt apți de joc ne vor îndeplini așteptările” – Marcel Ghergu.

“Venim după o victorie, avem moral bun, la Iași ne dorim cu toții un rezultat care să ne dea încredere în perspectiva următoarelor jocuri. Și eu, și colegii, sperăm să scoatem maximum de puncte din deplasările de la Iași și Târgu Mureș” – Mihai Leca.

“Poli Iași a demonstrat în acest start de sezon că are un joc foarte bun. Noi mergem să jucăm un fotbal plăcut și să scoatem un rezultat pozitiv” – Ovidiu Bic.

Poli Iași – Chindia se joacă azi de la ora 18:00 și este transmis în direct pe Digi, Telekom și Look. Tot respectul pentru acei suporteri care au plecat într-o deplasare lungă, cu trenul, pentru a-i susține pe ai noștri!

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro