ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia a fost iubită mereu! Al 12-lea jucător mereu la datorie!

Micul Ajax a beneficiat mereu de susținere, indiferent de eșalonul în care a evoluat! De la fumigene făcute din mingii de ping-pong și fulare croșetate, la eșarfe personalizate și torțe care se aprind „la secundă”, galeria a fost mereu „la datorie”. Ca și înainte de 2000, grupul vocal al tribunei a fost format în mare parte din tineri, care deși sunt puțini la număr, sunt prezenți la fiecare meci al echipei, indiferent că vorbim de meciurile de acasă sau din deplasare! Fie că vorbim de vechea „Commando Dracula (Dracii Roșii)”, sau de cei care au readus la viață acea brigadă mult mai târziu, fie că vorbim de „Cavalerii Cetății” sau de spectatorii în sine, toți aceștia merită respect!

Chiar dacă mentalitatea e puțin mai „săracă” la Târgoviște, păstrându-se vechile obiceiuri cu înjurături către tot ce mișcă pe gazon, cu tot cu familiile lor, cu consumul de semințe și alte aspecte care nu trebuie neapărat menționate, publicul târgoviștean face progrese, și probabil constrâns de noile condiții, se va schimba total, din momentul în care va păși pe noul stadion.

Să ne aducem aminte de regretatul Dodel, care deși se deplasa într-un scaun rulant, nu lipsea la niciun meci! Erai dușmanul său de moarte dacă spuneai ceva rău de Chindia…Să ne amintim cu câtă îndârjire scanda Sică Iordan și conducea galeria situată la jumătatea tribunei a 2-a. Acest om lucrează acum la Salubritate și vine la meci în continuare atunci când este liber! Să nu-l uităm nici pe „Gogoașă”, pe care l-am fotografiat înainte de meciul cu Dinamo, în apropierea casei de bilete, chiar dacă anii au trecut. Sunt atât de mulți oameni de care ar trebui să ne aducem aminte!

Să nu uităm că deși suntem nevoiți să ne deplasăm la Ploiești pentru a ne urmări favoriții, suntem în topul celor mai bune prezențe din România, fapt ce nu poate fi decât îmbucurător! Chindia are 12 jucători ca titulari! Probabil că pe 20 octombrie, într-o seară de duminică, vom înregistra cea mai mare asistență, la meciul cu FCSB, programat de la 20:30 pe Ilie Oană!

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media