Adrian Ţuţuianu: “Starea stadionului Eugen Popescu este deplorabilă”

Astăzi de dimineaţă preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a făcut o vizită la stadionul Eugen Popescu, deoarece Clubul Sportiv Târgovişte a inaugurat noua pistă de atletism din incinta stadionului.

Aşa cum era de aşteptat, în cadrul vizitei, preşedintele CJD a vizitat tot stadionul, inclusiv vestiarele fotbaliştilor, iar la sfârşit concluziile nu au fost deloc pozitive, având în vedere starea deplorabilă a stadionului târgoviştean. „Starea stadionului este deplorabilă. Din punctul meu de vedere ar trebui construit un nou stadion, dar acest lucru nu se poate face decât pe bani europeni.”a spus Adrian Ţuţuianu.

În ceea ce priveşte problemele descoperite la stadion, precum lipsa unei maşini de spălat pentru echipamentele fotbaliştilor, sauna care este defectă, tribunele deteriorate, dar şi probeleme pe care le are Clubul Sportiv Târgovişte, precum lipsa unui sediu şi lipsa unui spaţiu pentru antrenamente, preşedintele Ţuţuianu le-a cerut celor prezenţi ca în termen de o zi să prezinte solicitări oficiale cu tot ce au nevoie pentru a vedea de unde se poate obţine finanţare.

Întrebat de cum i se pare startul Chindiei în noul sezon, în care s-au înregistrat numai victorii, Adrian Ţuţuianu a reamintit faptul că preşedintele Mugur Porumbacu nu a fost adus la club pe motive politice şi poate că de aceea a luat decizii bune până acum „patru victorii înseamnă în primul rând o chestiune de moral şi trebuie să aveţi în vedere că abia am reuşit să încropim o echipă cu câteva zile înainte de începerea primei competiţii.”  De asemenea, preşedintele CJD a amintit de obiectivele pe care şi le-a propus şi anume „terminăm în primii cinci după prima parte a campionatului, antrenorii rămân, nu terminăm, vor pleca. Obiectivul final pentru anul viitor este promovarea în Liga II, dacă promovăm rămân, dacă nu, nu rămân.”

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Adrian Ţuţuianu: “Starea stadionului Eugen Popescu este deplorabilă”

 • 11 septembrie 2013 at 9:19
  Permalink

  Vizita dovedeste preocuparea Presedintelui si pentru sport! Sugerez ca lucrarile de reparatii sa fie executate prin sponsorizare de constructorii care executa lucrari ale CJD.si beneficiaza de bani publici!

  Reply
 • 11 septembrie 2013 at 8:04
  Permalink

  dumneata ai adus la situatia asta !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro