Great Spring Times: ON. Colecțiile noi de primăvară se transformă în premii instant la Ploiești Shopping City

Ploiești, 5 martie 2021 – În perioada 5 – 25 martie, lansarea colecțiilor pentru sezonul primăvară-vară din magazinele Ploiești Shopping City îi inspiră pe clienți să abordeze o atitudine fresh. În cadrul campaniei GREAT SPRING TIMES: ON, care dă startul primăverii, cumpărăturile de minim 200 lei aduc participanților șansa de a câștiga zilnic, prin tragere la sorți, o ținută de primăvară în valoare de 800 lei.

Branduri cu renume, precum Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Sephora, Douglas, Marionnaud, H&M, Bigotti, BSB, Koton, Tezyo, Anna Cori, Adidas, Intersport, Hervis, Teilor, English Home își așteaptă cumpărătorii cu cele mai noi colecții de haine și încălțăminte, articole deco, bijuterii, produse de beauty și îngrijire personală.

Între sesiunile de #ShoppingÎnSiguranță, clienții Ploiești Shopping City pot lua masa la restaurantele din food – court: Taco Bell, Pep&Pepper, Pizza Hut, Mămăliguță, Sushi Han, McDonald’s sau Chopstix.

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

 

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/great-spring-times-on/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro