NOU: Terapie shockwave, la VallerianaMED. Vezi cum te ajută!

 Noul Centru Medical de Recuperare şi Fizioterapie VallerianaMED de pe Calea Domnească, Nr. 227 (fostul sediu Raiffeisen Bank) din Târgovişte pune la dispoziţia pacienţilor o serie de aparate şi terapii moderne. Între acestea se numără şi terapia shockwave, despre care am aflat mai multe informaţii de la Dr. Octavian Deftu, medic primar – recuperare, medicină fizică şi balneologie în cadrul centrului medical. “Este o terapie nouă, mecanică, aplicată în special tendinozelor abordabile. Mă refer la tendinozele umărului şi ale călcâiului, în special. Se mai pot aplica în zona cotului, cu oarecare prudenţă şi eventual în zona pumnului”, ne explică dr. Octavian Deftu.

Se acţionează cu nişte şocuri mecanice, folosind aparatul din imagine, şocuri aplicate în zona tendoanelor, în special tendoanelor care au suferit un proces inflamator şi un proces de depunere de calciu. Este o terapie oarecum agresivă, dar o alternativă la terapia mult mai agresivă numită infiltraţii, durează câteva minute şi are efecte cumulative, fiind necesar un minim de patru şedinţe.

Avantaje

Această terapie este una modernă şi eficientă. Tratează durerile cronice, creşte mobilitatea fără medicamentaţie, este de scurtă durată şi este nechirurgicală. Unda de şoc creează o presiune mecanică asupra ţesuturilor afectate, ceea ce duce la creşterea permeabilităţii celulare, ajutând asfel microcirculaţia şi metabolismul celular, grăbind asfel vindecarea, precum şi dizolvarea depunerilor calcare.

Pentru mai multe detalii şi programări, personalul centrului VallerianaMED vă stă la dispoziţie la numărul de telefon 0245.212.556

 

Citeşte şi:

VALLERIANA ADUCE DÂMBOVIŢENILOR EXPERIENŢA BUCUREŞTEANĂ ÎN RECUPERAREA MEDICALĂ

valleriana-medics-

 

 

 

PROBLEME CU ÎNCHEIETURILE? TERAPIA CU UNDE SCURTE ARE EFECT FOARTE BUN ASUPRA ARTICULAŢIILOR

unde scurte-600x400

TERAPII CARE TE PUN PE PICIOARE. VEZI CUM TE AJUTĂ CEL DE-AL DOILEA CENTRU MEDICAL VALLERIANA DIN TÂRGOVIŞTE!

valleriana-medics-

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro