Nou în Târgoviște! Trainer personal la Hymarco Clinique, pentru cei care vor să slăbească sănătos

Vreți să slăbiți, să vă tonifiați musculatura, să vă remodelați corpul sau să vă corectați postura? Aveți acum posibilitatea să faceți acest lucru la Hymarco Clinique Târgoviște, în noul sediu din Calea Domnească, unde un trainer personal vă va crea un program personalizat în funcție de obiectivele și nevoile dumneavoastră. Trainerul vă va motiva și monitoriza în timpul antrenamentelor personale cu el, pentru a avea rezultatele la care visați și toate acestea fără a vă pune sănătatea în pericol.

Așa cum am aflat de la trainerul personal din cadrul Hymarco Clinique , Polixenia Rodina, o ședință de lucru durează o oră și jumătate, iar cei care doresc au posibilitatea să își aleagă un pachet cu 12 ședințe.

La Hymarco, nu numai că veți slăbi, dar o veți face într-un mod sănătos și eficient, chiar dacă aveți probleme de sănătate, care aparent v-ar împiedica să obțineți rezultatele dorite. Cu specialiștii Hymarco veți lucra cu totul diferit decât o faceți la o sală de sport obișnuită, pentru că aici nu se pune accent pe lucrul intens la aparate mari și obositoare, ci pe lucrul cu propriul corp, completat cu câteva accesorii, care ajută la obținerea rezultatelor așteptate.

Polixenia Rodina, antrenorul dumneavoastră personal la Hymarco Clinique Târgoviște, este absolvent al unei școli de antrenori personali, acreditată de Ministerul Tineretului și Sportului, în cadrul căreia a finalizat și un program de studii de aerobic, Școala de Yoga din India și Malaezia, precum și numeroase workshopuri internaționale.

În edițiile viitoare veți afla informații despre programul de Yoga de care puteți beneficia la Hymarco Clinique Târgoviște și beneficiile acestuia pentru sănătatea dumneavoastră.

Pentru detalii și informații sunați la numerele de telefon: 0245/640 641 sau 02545/640 642.

hymarco (1)

poli (2)

poli (1)


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro