Deputatul Florin Popescu îl cheamă la Spitalul Judeţean Târgovişte pe ministrul sănătăţii

USL este groparul sistemului de sănătate. Greva generală și demisia în bloc a medicilor, un pericol mortal pentru România. Cer Guvernului și tuturor factorilor politici să se implice pentru rezolvarea uneia dintre cele mai grave crize din sănătate din ultimii ani.

 Medicii din România nu mai înghit pe nemestecate lozincile și promisiunile deșarte ale USL, ameninţă că îşi vor da demisia în bloc şi că va intra într-o grevă generală care va paraliza sistemul sanitar. Spitalele din România ar putea fi închise dacă guvernanții nu încetează cu bătaia de joc la adresa celor din sistemul de sănătate. Medicii se plâng de tratamentul umilitor la care sunt supuși, acuză umilințele și prigoana cărora le cad victime.

 De aceea, cer Ministerului Sănătății să înceteze a-i trata pe medici ca pe niște funcționărași de rang inferior. Cer Guvernului României să trateze cu responsabilitate și bună-credință nu doar revendicările de ordin salarial ale medicilor, ci și solicitările privind finanțarea și dezvoltarea sistemului de sănătate din România.

 Adresez tuturor parlamentarilor de Dâmbovița, indiferent de culoarea politică, solicitarea de a semna un memorandum privind criza prin care trece sistemul de sănătate și, desigur, de a întreprinde acțiuni concrete și concertate pentru a sprijini spitalele și medicii din Dâmbovița.

 De asemenea, cer ministrului Eugen Nicolăescu să se deplaseze la Târgoviște pentru a vedea la fața locului care sunt problemele cu care se confruntă dâmbovițenii: investiții blocate la Spitalul Județean, întârzieri de luni bune la proiecte de investiții în sănătate, problemele de la spitalele din Târgoviște, Pucioasa, Găești, Titu, sau Moreni.

 Cer conducerii Consiliului Județean să înceteze batjocura la adresa dâmbovițenilor, manifestată prin blocarea investiției de la Spitalul Județean de Urgență, un spital care trateaza anual peste 150.000 de pacienți!

 Respect pentru cei care salvează vieți!

 

 

 

Florin Popescu,

deputat de Târgoviște

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Deputatul Florin Popescu îl cheamă la Spitalul Judeţean Târgovişte pe ministrul sănătăţii

  • 30 septembrie 2014 at 22:42
    Permalink

    Cheama-l sa vada gandacii din saloane si reanimare la cardiologie, nesimtitule.Am fost internat acolo tocmai cand s-a facut cosmetizarea sectiei.Ne-au scos cu paturile din reanimare de la parter si ne-au mutat la etajul 1 unde vezi doamne se facuse reparatia capitala a cladirii.Nu s-a dat decat cu lavabila, usa de la baie era legata cu o sarma , apa la chiuveta curgea continuu, gandacii ne intrau in gura.Ai un tupeu mare excrocule. Sa-ti fie rusine, daca vine ministrul vrem sa fim si noi pacientii intrebati de reparatiile si modernizarile facute cand erai tu nare si tare.Du-te si vinde pui sau da-i gratis, la asta te pricepi.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro