PC a anunţat oficial că protocolul cu PNL nu funcţionează! Nu zău!?

 Deşi era de domeniul evidentului, în sfârşit PC şi PNL recunosc că nu se înţeleg. Chiar deloc! Anunţul a fost făcut, astăzi, la nivel naţional de purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă. Acesta a spus că: “Protocolul cu ACD, fizic nu funcţionează. Nu prea au fost întâlniri în plan local, nici în plan naţional. Asta nu înseamnă că avem o problemă cu USL, USL rămâne în continuare cel mai drag proiect al PC şi credem că este izbânda cea mai puternică a PC, alături de PSD şi PNL. Pentru că întâlnirile acestea nu au prea existat, facem cunoscut că toate poziţiile PC de acum încolo sunt ale PC şi toate poziţiile PNL sunt ale PNL”.

Curios este că pentru liderii partidului, cu câteva zile înainte lucrurile mergeau ca unse. Sau aşa ne şi se minţeau frumos. Aflat, marţi, la Târgovişte, secretarul de stat în Ministerul muncii, Codrin Scutaru, se dădea chiar pe el ca exemplu de bună colaborare în ACD: “Avem o colaborare la nivel central foarte bună. Un prim exemplu este colaborare dintre mine si doamna ministru Maria Câmpeanu. Nu doar ACD, ci întreg USL este unit. Sunt convins că totul va fi bine.” răspundea, Scutaru la întrebarea despre colaborarea cu PNL , chiar la începutul acestei săptămâni.

Parfarzându-l pe Creangă: “nu ştiu la alţii cum e”, dar la Dâmboviţa, ACD, adica Alianţa de Centru Dreapta dintre Partidul Conservator şi Partidul Naţional Liberal, nu funcţionează şi nici nu a funcţionat. Conservatorii cu funcţii au fost mai degrabă în alianţă cu PSD, aşa cum s-a văzut şi în consiliul local municipal, judeţean sau în consiliile de administraţie ale diverselor societăţi.

Anunţul de astăzi al PC, nu înseamnă că partidul va părăsi “cel mai drag proiect” guvernarea. Nici la general, nici la local!

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro