TÂRGOVIŞTE: O femeie bolnavă de cancer a rămas fără verighetă şi telefon mobil, în spital!

Distribuie:

Pacienta suferă de cancer cu multiple metastaze la plămâni și de multe ori a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte simțindu-se foarte rău și neavând posibilitatea de a avea grijă de bunurile pe care le avea asupra ei. Prima dată, acesteia i-a fost luată verigheta de pe deget, iar apoi i-a dispărut și telefonul.

Familia este revoltată că într-un spital, un bolnav care este într-o stare foarte gravă poate rămâne fără bunurile aflate asupra lui și nimeni nu vede nimic.

Reprezentanții spitalului susțin că personalul nu are nicio vină că un pacient aflat în stare gravă, care nu știa ce se întâmplă în jurul său a rămas fără bunuri de valoare, iar angajații firmei de pază care ar trebui să aibă grijă să nu aibă loc astfel de incidente probabil că dorm liniștiți la locul de muncă.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să studieze imaginile video surprinse de camerele de supraveghere. Dacă va fi prins, hoțul riscă să ajungă după gratii pentru o perioadă de până la șapte ani.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “TÂRGOVIŞTE: O femeie bolnavă de cancer a rămas fără verighetă şi telefon mobil, în spital!

  • 8 decembrie 2015 at 11:58
    Permalink

    cine a scris articolul, ar trebui sa stie ca unii sunt furati chiar de ceilalti pacienti care dorm in aceeasi camera cu ei (mi s-a intamplat chiar mie – au prins-o celelalte paciente) …”angajatii firmei de paza” nu au nicio treaba cu asta , nu pot dormi cu noi in saloane

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro