TÂRGOVIȘTE: Copil dispărut, găsit de polițiști după câteva ore

 

În cursul nopții de 25 spre 26 august a.c., respectiv în jurul orei 00:29, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 11 ani a dispărut.

Imediat, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o echipă complexă, formată din 31 de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Biroul Rutier și efective de la Poliția Municipiului Târgoviște, care a demarat activitățile de căutare a minorei.

De asemenea, aceasta a fost dată în urmărire națională.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 25 august a.c., în intervalul orar 20:30-00:00, minora, împreună cu surorile sale, s-ar fi jucat într-un parc din Târgoviște și nu ar mai fi revenit la domiciliu.

În urma activităților de căutare, desfășurate pe durata a aproximativ 5 ore, minora a fost depistată de către polițiști în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din municipiu.

Aceasta a fost predată în regim de urgență reprezentanților Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița.

Totodată, bunica fetei, tutorele legal, a fost sancționată contravențional pentru nesupravegherea minorei.

Polițiștii le recomandă tuturor cetățenilor să aibă grijă în permanență de copiii lor și să nu-i lase nesupravegheați, chiar și în locurile de joacă din apropierea locuinței.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro