Minora şi Romeo, depistaţi de poliţişti! “Am plecat de bunăvoie”/ “Risc închisoare, dar ea merită”

Escapada, în lume, a minorei de 15 ani, dată dispărută de familie în luna noiembrie, s-a încheiat! Sorina şi iubitul ei, cu 17 ani mai mare, au fost depistaţi de poliţişti în Miercurea Ciuc şi s-au întors la Găeşti. Ambii au ajuns la sediul poliţiei pentru declaraţii, iar bărbatul riscă ani grei de închisoare. Romeo  s-a ales cu un dosar penal pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu minora şi mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis. Anchetatorii vor afla şi dacă aceasta a fost obligată de bărbat să se prostitueze, aşa cum acuză mama şi bunica Sorinei. În ciuda problemelor pe care le are, susţine că o iubeşte pe Sorina  şi că dacă ar putea da timpul înapoi ar proceda la fel.

Nu te mai gândeşti când iubeşti… O iubesc şi mă iubeşte! Ştiu că risc închisoarea, dar nu e nicio problemă! Ea merită! Dacă scap de închisoare o să stăm în Găeşti, acum că părinţii nu mai au nimic cu ea., spune Romeo.

“Am plecat de bună voie, pentru că nu ne-au lăsat să fim împreună. Tata e mai strict şi îmi era teamă că n-o să mă mai lase să-l văd…” a spus minora.

Cei doi susţin că au trăit în aceste luni din vânzarea de carnete pentru elev, în diferite judeţe din ţară. Mama minorei, Mariana Mîndrican, spune că este obligată să accepte relaţia fiicei sale cu bărbatul de 32 de ani pentru că primul lucru pe care i l-a spus fata când s-a întors a fost că dacă nu o lasă să fie cu iubitul ei va pleca din nou de acasă. Cât timp bărbatul de 32 de ani va fi anchetat, minora va fi consiliată de psihologii de la Protecţia Copilului. Acestia vor stabili care este cel mai potrivit mediu pentru fata de 15 ani, având în vedere experienţele trăite în ultimele luni. Din luna noiembrie până în prezent, copila a fugit de două ori de acasă cu Romeo.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Minora şi Romeo, depistaţi de poliţişti! “Am plecat de bunăvoie”/ “Risc închisoare, dar ea merită”

  • 8 martie 2017 at 13:36
    Permalink

    Ce vrajeala.romeo o dadea la produs ca pe cealanta iubita a lui ,de o gasiti la suta la balta.ii cunosc pe amandoi .

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro