Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Lumea satului dâmbovițean, tot mai violentă! Bărbat, amenințat cu drujba și lovit cu toporul

foto: cronic-gaestiului.ro

Un bărbat de 37 de ani, din Vişina, a fost la un pas de moarte, după ce a fost târât din curte şi atacat la poarta casei cu furci, topoare şi o drujbă de o familie din aceeaşi localitate, relatează cronica-găeștiului.ro.

Scandalul a avut loc pe 26 septembrie, după ora 20.00. Trei fraţi şi tatăl lor se întorceau cu căruţa şi ar fi sărit direct la bătaie. Au intrat în curtea lui Nuţă Petre, l-au scos în drum şi au început să-l lovească animalic. „Unul dintre fraţi a pornit drujba, care avea piedica pusă, şi s-a îndreptat către gâtul meu. Nu a reuşit să desfacă piedica, pentru că altfel îmi tăia gâtul. Am pus mâna ca să mă feresc  şi m-a tăiat la mână. Mi-au zis că mă omoară, pentru că nu mai au loc de mine pe stradă. Ceilalţi aveau topor şi furci. M-au lovit cu furca sau cu toporul în cap. Ţâşnea sângele din capul meu ca din fântâna arteziană şi am leşinat. Soţia şi fratele meu au fost şi ei loviţi, pentru că au sărit în ajutorul meu. Copiii mei, de 11 şi 14 ani, sunt traumatizaţi, nu mai dorm noaptea. Ne-au ameninţat că vom pieri cu toţii din mâna lor”, ne-a povestit victima.

Motivul acestui atac, conform victimei şi martorilor, ar fi că bărbatul bătut a parcat maşina pe trotuar, iar din această cauză calul agresorilor s-ar fi speriat.

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media