Lumea satului dâmbovițean, tot mai violentă! Bărbat, amenințat cu drujba și lovit cu toporul

foto: cronic-gaestiului.ro

Un bărbat de 37 de ani, din Vişina, a fost la un pas de moarte, după ce a fost târât din curte şi atacat la poarta casei cu furci, topoare şi o drujbă de o familie din aceeaşi localitate, relatează cronica-găeștiului.ro.

Scandalul a avut loc pe 26 septembrie, după ora 20.00. Trei fraţi şi tatăl lor se întorceau cu căruţa şi ar fi sărit direct la bătaie. Au intrat în curtea lui Nuţă Petre, l-au scos în drum şi au început să-l lovească animalic. „Unul dintre fraţi a pornit drujba, care avea piedica pusă, şi s-a îndreptat către gâtul meu. Nu a reuşit să desfacă piedica, pentru că altfel îmi tăia gâtul. Am pus mâna ca să mă feresc  şi m-a tăiat la mână. Mi-au zis că mă omoară, pentru că nu mai au loc de mine pe stradă. Ceilalţi aveau topor şi furci. M-au lovit cu furca sau cu toporul în cap. Ţâşnea sângele din capul meu ca din fântâna arteziană şi am leşinat. Soţia şi fratele meu au fost şi ei loviţi, pentru că au sărit în ajutorul meu. Copiii mei, de 11 şi 14 ani, sunt traumatizaţi, nu mai dorm noaptea. Ne-au ameninţat că vom pieri cu toţii din mâna lor”, ne-a povestit victima.


Motivul acestui atac, conform victimei şi martorilor, ar fi că bărbatul bătut a parcat maşina pe trotuar, iar din această cauză calul agresorilor s-ar fi speriat.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca