GURA ȘUȚII: O tânără educatoare s-a sinucis, lăsând în urmă două fetițe (VIDEO MDI TV)

foto MDI TV

Durere fără margini în localitatea dâmbovițeană Gura Șuții. Corina Cristea, o educatoare în vârstă de 34 de ani, mama a două fetițe a ales să plece la ceruri.  Femeia s-a spânzurat, familia,comunitatea, dar și colegii de catedră fiind șocați de gestul ei căruia nu îi găsesc explicații. Corina a fost un exemplu pentru zeci de copii pe care îi îndruma la grădinița din comună și pe care îi iubea la fel de mult ca și pe fetițele ei, care acum au rămas doar cu tatăl. Tânăra preda de câțiva ani și era înscrisă la două mastere. În august urma să susțină examenul de grad didactic.


Prietenii i-au lăsat zeci de mesaje pe pagina de socializare.
„Rămas bun OM frumos și bun, drum lin către îngeri…nu te vom uita niciodată!!!”
„Ne-ai lasat fara zambetul tau drag..”
„Ai fost o persoană minunată, totdeauna cu zâmbetul pe buze și plină de viață”.
Tânăra mamă nu a lăsat niciun bilet de adio şi nicio explicaţie. Familia și colegii se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

: 4 ganduri despre “GURA ȘUȚII: O tânără educatoare s-a sinucis, lăsând în urmă două fetițe (VIDEO MDI TV)

 • 30 iulie 2016 at 14:55
  Permalink

  Dumnezeu sa o odihneasca in liniste si sa le vegheze pe bietele fetite!
  Nu e indicat sa judecăm,dar daca sotul a înșelat-o e singurul vinovat!Ar face bine sa nu se deslușească de fetite și sa se lepede de fapte necugetate!
  Gânditi-vă,oameni dragi,inainte de a lua o atitudine drastică,pentru nimic și nimeni nu se merita sa mori!Copiii vor creste,bărbatul își va reface viata….insa viata acelei femei s-a dus pentru totdeauna!Păcat de viata ei,nu o mai întoarce nimeni!Căzută poate in depresie,singura scăpare din chinul femeii înșelate a fost moartea….înfiorător!

  Reply
 • 27 iulie 2016 at 9:01
  Permalink

  A avut o depresie ceva altfel nu se poate ca ea sa fi facut asta.Pacat ca nu s-a gandit la copii…a preferat sa opreasca propria viata inainte de orice.Nu trebuia sa faci asta Corina!Pacat de tineretea ta…ai lasat inimi frante….

  Reply
 • 26 iulie 2016 at 22:54
  Permalink

  Vestea asta nenorocita a ajuns pana in Moldova, la matusa ta, Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro