DAMBOVIȚA: Un bărbat şi-a violat, timp de un an, fiica minoră! “A stat” este explicația lui!

Aurel Ionita, 56 de ani din satul Croitori, comuna Uliesti si-a violat fata de 14 ani, timp de un an de zile. A inceput cand copila avea 13 ani, iar orgiile se intamplau chiar acasa, atunci cand sotia lui era plecata la munca sau cand dormea. Barbatul recunoaste cu nonsalanta ca si-a violat propriul copil si spune ca ii pare rau.

“Am violat-o pe fata mea! N-am forţat-o, am păcălit-o… Dacă vrea ceva, bani, dulciuri să stea şi a stat. N-a zis nici da, nici nu. N-am bătut-o, a stat. Nu ştiu ce mi-a trecut prin cap…prostia din capul meu. Acum îmi pare rău! Mă duc la închisoare şi când ies o să-mi văd de viaţa mea. Mă duc în Bucureşti, unde am lucrat înainte.”a declarat violatorul.

Acesta a fost reţinut de poliţiştii găeşteni şi a fost dus în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Coplia a fost luata de sora ei mai mare, data spre adopție in urma cu multi ani.

Sunt speculaţii că aceasta a fost cea care a descoperit orgiile la care era supusă minora. Există posibilitatea ca soţia bărbatului să-l fi prins în timp ce profita de copilă. Vecinii spun că se comunică mai greu cu ea pentru că în urmă cu câţiva ani a avut un accident şi a rămas cu sechele.

Vecinii sunt oripilaţi de cele aflate. Nu au bănuit nimic. Spun că bărbatul se purta frumos cu copila şi părea un tată iubitor. Îi dădea mereu bani să îşi cumpere dulciuri şi orice dorea de la magazin. Fata era veselă, dar nimeni nu a bănuit ce se întâmplă în interiorul casei.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “DAMBOVIȚA: Un bărbat şi-a violat, timp de un an, fiica minoră! “A stat” este explicația lui!

  • 13 iulie 2017 at 9:49
    Permalink

    E bine sa dam pozele cu acesti criminali, dar ganditi-va la faptul ca fata are 14 ani si toti colegii ei vor vedea articolul asta .. in fine la cat de inteligenta e politia

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro